Mokslininkai griežti - kaip prekybininkai skatina nutukimą ir kodėl reikia grįžti prie 1950 m. maisto porcijų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2018-09-02 18:23
Kainų didėjimas pasitarnauja žmonių sveikatai šiuo atveju, kadangi kainos kyla Tačiau gamintojai jau seniai naudoja apsukrų triuką mažindami pakuotes, kone visos pakuotės, nuo traškučių pakelio iki pieno maišo yra sumažėję. Dėja apmaudu, kad ES nuėmė kvotas cukriniams runkeliams, dėl ko krito cukraus kaina ir jo naudojimas maisto pramonėje, šovė į viršų, juk tai nuodas !
Pasalietis 2018-09-02 22:20
Tik del Augusto co2 lygio palyginus su 1950 maisto maistingumas yra krites 15% kas reiskia Yuri valgyt daugiau mad gautum vitaminu