Pasirodo, būna ir taip - kinų pora net 4 metus bandė susilaukti vaikų, bet moteris liko nekalta iki vizito pas gydytoją  ()

Susituokusi pora net 4 metus bandė susilaukti vaikų, bet niekas nepadėjo, kol nepaaiškėjo juokinga jų „nevaisingumo“ priežastis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sutuoktiniai 26 metų vyras ir 24 metų moteris iš Bidžė miesto Kinijoje šiemet kreipėsi į medikus, norėdami išsiaiškinti, kodėl jiems vis nepavyksta susilaukti vaikų. Apžiūrėjusi porą akušerė Liu Hongmei atrado tiesiog šokiruojančią to priežastį. Moteris gydytojai teigė, kad nuolat mylėdavosi su savo vyru.

Tiesa, prisipažino, kad sekso metu kiekvieną kartą jausdavo „neįprastą skausmą“, kurį kęsdavo, tikėdamasi pastoti. Pagal simptomus ginekologė įtarė, kad moterį kamuoja kokia nors ginekologinė liga. Bet apžiūros metu paaiškėjo, kad ji vis dar nekalta, rašo britų interneto naujienų svetainė „Metro“.

Tada gydytoja Liu apžiūrėjo moters išeinamąją angą ir išsiaišikino, kad joje galėtų tilpti trys pirštai. Taip medikė suprato, kad pora visus ketverius metus užsiėmė analiniu seksu, kas trukdė pastoti. Ji sakė: „Pora – labai jauna. Vyrui – 26, moteriai – 24 metai. Jie yra labai sveiki, tačiau, nepaisant to, kad buvo susituokę jau 4 metus, niekaip negalėjo pastoti. Jų šeima dėl to darė didžiulį spaudimą“.

Pranešama, kad gydytoja Liu porai padovanojo po knygą apie seksą ir, prieš išleisdama namo, papasakojo, kaip reikėtų elgtis lovoje. Patarimo pora iškart paklausė ir po kelių mėnesių moteris sėkmingai pastojo. Jau išėjusią į pensiją medikę jie apie sėkmingą pastojimą informavo įdomiu būdu – į buvusią gydytojos darbovietę atsiuntė dovanų gyvą vištą ir 100 kiaušinių.

„Ketverius metus susituokę, bet nei vyras, nei moteris nežinojo, kaip pastojama. Labai retai pasitaiko porų, kurioms trūktų tokių paprastų žinių. Bet nėra labai neįprasta, kad žmonėms trūksta seksualinių žinių arba jos yra klaidingos“, – komentavo gydytoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(36)
(12)
(24)

Komentarai ()