Keisčiausias miestas pasaulyje yra ne kur kitur, o Danijoje? Kodėl čia plūsta tūkstančiai lankytojų iš viso pasaulio, nors kainos yra tiesiog kosminės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Wolfy 2018-09-25 13:55
Kažkada ten buvau, puikūs atsiminimai.
amas 2018-09-25 18:15
Nauji Lego rinkiniai padaryti taip, kad gali sukonstruoti tik vieną ir tą patį, kas ant dėžutės nupiešta. Sakau vaikam, gal pabandom ką nors perdaryti, iš kelių rinkinių, tie ne, gi ant dėžutės parodyta taip. Kai aš žaisdavau budavo tik kaladėlės ir figulėlės, dar gal ratai. Tai reikdavo pagalvot, ką ir kaip padaryt.
helpive 2018-09-25 22:46
Nesutinku, kad gali sukonstruoti tik vieną daiktą. Taip, laikai kiti, nei prieš 20 metų, bet aš matau tik pačias geriausias to pasekmes. Rinkiniai dabar fantastiški, detalių įvairovė superinė, o įsijungiant truputį išmanumo, galima pasinaudoti ir kitų Lego fanų fantazija: pilna svetainių, forumų, youtube video, kur mėgėjai stato savo sugalvotas standartinių rinkinių modifikacijas. Kartais sunku net patikėti, kad sustatyta iš to paties rinkinio. Ir pagalvoti dabar irgi reikia, tik, kaip ir visose srityse, viskas aukštesniame lygyje. Mano 4metis jau stato tokias Lego konstrukcijas, apie kurias nebūčiau net svajojęs vaikystėje.