Tiesa ar melas? Ar tikrai aktyvi triukšmo slopinimo sistema ANC yra būtina ausinėse, kada ji padeda, kada kenkia ir kaip galima sutaupyti pinigus (Ausinių palyginimas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2018-10-12 12:49
Gal kas žinot bluetooth ausines su pasyviu triukšmo slopinimu iki 200€? Nor gali būt ir 400€ nudoju kasdien tai pofik. Buvau kažkokias radęs, skirtas šaudykloms, bet amazon buvo virš 400€ ir out of stock. Man reikalinga belaidės ir rimtas triukšmo slopinimas, dar patvarumas, visa kita nereikšminga. Atsimenu kažkada turėjau laidines pionier užsidedi net neįjungtas ir negirdi ką šalia tavęs šaukia. Dabar turiu sennheiser hd4.50 visai neblogos, bet tas triukšmo slopinimas juokingas, jau virš metų, kasdiem po 8 valandas naudoju, nelūžta Prieštai turėjau parot zik 2, triukšmo slopinimas toks labiau imitacinis ausis, užgula ir tiek, po menesio atsilupo pagalvėlės, po pusmečio perlūžo, šlamštas visiškas, kaina apie 300€. Pabandyčiau tas kiniškas, tik vien jau išvazda, atrodo, kad beimant iš dėžutės sulūž ir kaina durna.
ktulu 2018-10-12 14:22
Aš turiu Focal Listen Wireless, jas už maždaug 190 Eur gali rasti. Nežinau kiek tau rimto to triukšmo slopinimo reikia, bet jas užsidėjus ir pasileidus muzika ant nedidelio garso šalia įjungto TV ir kalbančių žmonių jau nebesigirdi. Be muzikos viskas tik prityla aplinkui. Lankelio sulaužyt praktiškai neįmanoma, o dėl pagalvėlių nieko negaliu pasakyt, atrodo patvarios, bet dar tik mėnesį laiko naudoju. Šiaip ar taip jas pasikeist galima.
Linas000 2018-10-19 00:44
Naudoju Sony WH1000-mx2 (ar kažkaip taip). Darbe be ANC sudėtinga, nes yra foninis ventiliacijos triukšmas ir dar kolegos. ANC nepašalina visai visko, bet pritildo ūžimus. Su ANC tiesiog mažiau nuvargstu. Bet pas Sony yra du trūkumai: 1. white noise per daug išreikštas, todėl reikia klausytis muzikos garsiau, arba teks girdėti white noise (šnypščia kaip pastovus vėjas) 2. garso kokybė prastesnė nei ausinių su laidu net ir prijungus prie šitų laidą, o klausantis vien su laidu be aktyvaus ausinių stiprintuvo (išjungus ausines), garso kokybė tai kaip Philips už 15€. Bent jau šios tai tikrai neskirtos audiofilams. LDAC codec joms suteikia raiškos, bet tik tiek, kad pakaktų atskirti Spotify nuo Tidal HiFi. Klausantis laidinėmis ausinėmis girdisi visi instrumentų aidėjimai ir garso atspindžiai nuo paviršių, ko niekaip neatkartoja belaidės Sony. Sony WH1000-mx2 kainavo 269 € Štutgarto Saturn retail parduotuvėje. Jas taip pat galima pigiau įsigyti Oslo oro uoste pasakius, kad esi iš Lietuvos, nes pardavėjas sutinka pritaikyti 20% nuolaidą Aš tokio tipo ausinėms matau panaudojimą slopinant vėjo šnypštimą, pvz., važiuojant dviračiu ir slopinant varginančius garsus, kaip automobilių variklių žemadažnis triukšmas už lango.
Linas000 2018-10-19 00:47
https://europe.beyerdynamic.com/dt-770-pro.html Bet riekia pasitikrinti ar nespaus ausų. Atsikišusioms ausims šios ausinės nepritaikytos.
audriusn 2018-10-19 16:05
IEM, o jei dar custom, po valandos pradesi galvot ka padaryt, kad nors kazkiek isores girdet.
HardAxe 2018-10-19 17:12
kas tas? beja, kaip BOSE šalia kitų lygiuojasi?
audriusn 2018-10-20 15:51
IEM - in ear monitors. Yra gamintojai kurie korpusus gamina individualius, pagal ausies kanalo forma. Tada ir izoliacija, ir komfortas buna auksciausio lygio. Bose nera visiskai prastas gamintojas, bet nera labai vertinamas del savo kainos, kiti gamintojai uz tuos pacius pinigus pasiulo geresne garso kokybe. Tuo labiau, kad rinktis tikrai yra is ko. https://jhaudio.com/how_to_purchase_your_iem