Būti geru neapsimoka? Tyrimas parodė, kokio charakterio žmonės turi mažiau pinigų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2018-10-17 17:07
Žiūrint kaip žiūrėti ar apsimoka. Busi geras, prikaupsi sieloje geros patirties ir po mirties kūno ir kitame gyvenime bus maloniau ir lengviau, busi negeras, skupas - prikaupsi daugiau pinigų, bet prikaupsi ir daugiau neigiamos patirties sieloje ir galima prikaupti tiek neigiamos patirties, kad ir į kokį kūną paultų sielą, ji jau negalės vystytis, tada tokia siela bus visiškai išvalyta nuo visos patirties. O jei siela dar turės galimybę vystytis, tai dėl negeros patirties sieloje, ji po mirties kūno kentės kentėjimus ir kitame kūne jai bus suteikti tam tikri išbandimai, sukumai, nemalonumai, kurie bus palankūs, kad sieloje išsivalytų neigiama patirtis.
Pumper 2018-10-17 17:17
Eik tu, siela.
AAA000 2018-10-17 19:22
apie ka tu cia? kas yra ta siela?
Atk 2018-10-17 19:31
Siela yra pats žmogus. Visa patirtis žmogaus, individualybė. Dvasinys audinys, kuris saugo šitą individualybę. Siela yra nemirtinga, neturi dėsnių senėjimo. Bet patirtį sielos galimą prarasti, jei žnmogus daro atkakliai veiksmus prieš balsą sielos, kuris toli gražu nevisada sutampa su priimtomis normomis visuomenės.
HardAxe 2018-10-18 00:13
na vienas gerai jauciasi matydamas didelius skaicius saskaitoje, kitas gerai jauciasi padedamas kitiem. abu vienodai laimingi, tik skiriasi pinigu isleidimo greitis.
SaMaras 2018-10-18 12:43
Tarkime, kad visas patirties ir gyvenimo rinkinys, kuris asmenybę padaro asmenybe ir pavadiname tai siela. Ok. Bet iš kur tamsta žinote, kad po mirties, dar tas rinkinys kažkur keliauja, kažkas su juo vyksta? (gal net persikelia į kitą kūna tolimesnei patirčiai?) Gal jei aš „blogas“ tai iš tikro yra blogas mano buvęs aš?
Atk 2018-10-20 11:42
"Tarkime, kad visas patirties ir gyvenimo rinkinys, kuris asmenybę padaro asmenybe ir pavadiname tai siela. Ok. Bet iš kur tamsta žinote, kad po mirties, dar tas rinkinys kažkur keliauja, kažkas su juo vyksta? (gal net persikelia į kitą kūna tolimesnei patirčiai?) Gal jei aš „blogas“ tai iš tikro yra blogas mano buvęs aš?" Iš kur žinau nerašysiu, nes galima nukrypti nuo tėmos toli. Siela papuolusi į kūną veikia tą kūną jau nuo mažų metų ir žmogus jau nuo pat mažens bus linkęs į tam tikrus nukrypimus priklausomai nuo sieloje esančios patirties. Jei siela gyvena ne pirma kartą ir prikaupė daug kūrybinės patirties pereituose gyvenimuose, tai šita visa patirtis išlieka ir mažas vaikas jau nuo mažų metų gali turėti delius tarsi talentus, gerai mokėti tapyti, dainuoti ir t.t.. Bet kūrybinę patirtį daug lengviau prikaupti, net teigiamą dvasinę patirtį. Todėl, jei žmogus puikus muzikantas, tai nereiškia, kad ir jis turi didelį dvasinį išsivystymą. Jis gali būti puikus muzikantas, dailininkas, bet gali būti labai silpnas dvasiškai, labai nervingas žmogus, su tokiu žmogum bus sunku ilgai gyventi. Nors kūryba žmogaus gyvenime yra labai svarbi, bet dar svarbiau, kad žmogus būtų dvasiškai išsivystęs visų pirma. Kitaip toks žmogus gali daug žalos padaryti sieloms kitų žmonių su savo kūryba silpno dvasiškai žmogaus. Daugelis žmonių įgija visokių ydų iš pamegtų visokių autoritetų. Jei žmogus populiarus, tai nereiškia, kad jis ir dvasiškai stiprus. Dažnai atvirkščiai. "Atk O kitos rūšys siela turi,ar tik homo sapiens?" Kol kas turi tik žmonės gyvenantys Žemėję, bet paskui ir kitose planetose bus atstovai su sielom. Žmogus turi pasklisti po Visatą. Bet tam nereikia žmogui kažkur skristi. Siela pati paskui susijungs su tam tikros planetos kūnų ir tas kūnas bus adaptuotas tai planetai ir nebus jam sunkumų gyventi. Bet pirma reikia, kad įvyktų stojimas žmonijos. Kad žmonija pereitų į kitą lygį, kur nėra jokios prievartos, karų, kai jau nereikės jokios valdžios, nes niekas nedarys jokių nusikaltimų ir pats žinos ir jaus kur jam reikia nueti ir ką padaryti. Kai įvyks žmonijos stojimas, išbridimas iš duobės ir prasidės normalus ėjimas lyguma ir vystymasis, tada bus galima ir į kitos planetos atstovus kelti sielas. Tada siela jau turinti teigiamą patirtį, greit organizuos naujo kūno egoistinius potraukius ir neprasidės kitoje planetoje to, kas prasidėjo Žemėje, kai tiek daug buvo pralieta kraujo ir buvo kančių.
AAA000 2018-10-20 22:00
vytautas50 2018-10-21 11:22