Gyvūnai su skylėmis šonuose - kodėl į karvių skrandžius kartais įstatomas atidaromas liukas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jzps 2018-11-06 14:52
Kas prieš kokį milijoną metų būtų pagalvojęs, kad iš paprastos beždžionės išsivystys tokie plėšrūnai, kurie taip naikins, kankins ir naudos moksliniams tyrimams kitus gyvus organizmus...
justt 2018-11-06 16:22
Nekenkia....tegu ysistato straipsnio autorius ir tada paziuresim kenkia ar ne
Niemand 2018-11-06 17:14
Stato ir žmonėms, kai žarnyno gabalą prireikia išpjauti. Nekenkia, neskauda, tik niekas savanoriškai nedega noru gamtinius reikalus į nuolat nešiojamą maišelį rinkti. Karvėms gi šis aspektas neaktualus.
punktyras 2018-11-07 07:50
Tai va, kad nebuvo, kam galvoti tokiomis kategorijomis tada – naikino ir kankino nesusimąstydami, kad išgyventų:) Žmonės ne iš beždžionių išsivystė, o tiesiog beždžionių ir žmonių protėviai bendri.
amas 2018-11-07 12:33
Jei lakstai paskui žvėrį miške kol jį pagauni, tada sudraskai ir suėdi, kaip vilkas. Gerai. Jei gyvulius veisi ir augini tam, kad suėstum. Blogai. Ale esi pritingesnis, tai turi ėst žolę.
procc 2018-11-07 22:30
Nori sužinoti kur slypi apytikslė teisybė? Remkis šia taisykle: "Nedaryk kitam to ko nenorėtum, kad tau darytų".
AAA000 2018-11-08 00:22
ir ka tu cia nori tuo pasakyt? viena diena noresiu. kita diena nenoresiu. o paskui gal vel noresiu. tai kada pagal tave busiu teisus? tavo taisykle debiliska ir ja neimanoma net vadovautis. sugalvok gal pradziai geresne. kas liecia tas visokias selekcines karves - jos net nera naturali gamtos dalis. kaip cia tu nematai ekologines zalos selekcijoje? juk paime kazkokie antiekologiniai blogieciai ir isvede kazkokias negamtines rusis karviu. sunaikino kruvas gamtos buveiniu ir naturaliu gyvunu rusiu, kad sitos negamtines rusys galetu sau est, bezdet, didint anglies dvidegini ir sukelinet atsilima, toliau viska naikint, kad gamint zmonems mesa su pienu. bet matai selekcija vykdoma zmogiskais ir gailestingai-svelniais metodais - neskausmingai. tie kur myli gamta - tai turetu isvis sunaikint situos kazkokius hybridus-mutantus. o cia verkslena del kazkokios skyles... juokinga, kai kovoja del kazkokios skylutes, o nemato, kad trecdalis planetos pasonej sunaikinta... cia ne atjauta ar gailestingumo pasireiskimas pagal mane, i kuria apeliuojama. ir jokia cia ne "apytiksle teisybe". cia viesas debilizmo demonstravimas ir viesas siulymas tuo uzsiimt ir ji palaikyt... agitacija kazkokia, kurioje teisybes ir 0,000001% nera... nu bet tikrai greiciausiai yra "apytiksle"... as situo komentaru tik patikslinau, ant kiek apytiksle
Shinigami 2018-11-08 06:23
O aš tau pasakysių absoliučia visuotina taisyklę. Nori gyventi ir gyventi gerai? Kitiems daryk tai ko nenori kad tau darytu. Pav.: Valgyk kitus (daržoves, vaisius, karves ir t.t.), nes kitaip mirsi badu.