Kas iš užsienyje gyvenančių lietuvių dirba neįprasčiausią darbą? Tai ką daro šis Lietuvos mokslininkas, nustebina daugelį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-12-14 22:38
kas is to, kad efektyviai auga prieauglis pagal svori - jei atsiras visokiu sudetingo perdirbimo islaidu. ten kokius nors kiautus pasalint ir iskrapstyt tuos "pigius ir naudingus baltymus" bus daugiau netiesioginiu islaidu - nei ten serimo resurso sutaupo. reikia ivertint visas islaidas. o ne tik priauginimo greiti. efektyviausia kokius sliekus augint greiciausiai, o ne vabzdzius.
PCP 2018-12-15 20:22
Žmonių pasišlyktėjimo instiktas yra įgimtas ne šiaip sau, ir yra labai stiprus. Jį pramušti sugebėjo tik žmonės gyvenantys ypatingai tankiai apgyvendintose pasaulio vietose be jokio baltymų šaltinio. Good luck pardavinėjant savo svirplių miltus kuomet maisto galim pasigaminti kokio norim ir kiek reikia. Žmonių vakaruose mažėja, o pamaitinti likusį pasaulį yra nesibaigianti užduotis, ir tą puikiai žinote. Mes turėtume gerinti savo gyvenimo kokybę, o ne įgivendinti kažkokią siaubo distopiją. brrr
Monochamus 2018-12-15 20:31
1. Ne įgimtas, o įgytas. 2. Suapvalinus vabzdžius valgo visi žmonės išskyrus Europa ir JAV.
PCP 2018-12-15 20:56
1.Visais laikais ropojanti bjaurastis nešiojo nešvarumus ir ligas,taigi pasišlykštėjimas vabalais, ekskrementais, baisių susirgimų simptomais ir panašiai yra vienas iš esminių instinktų susijusių su žmogaus apsisaugojimu nuo ligų. Bet yeah, right, žinom žinom, viskas yra įgyta, iš bet ko galima padaryti bet ką. Tačiau turėsit paspausti gerokai smarkiau su savo socialistinio liberalizmo indoktrinacija šitoje vietoje. Paduokit trimečiams lėkštę su šituo. Pažiūrėsim kas yra įgyta. 2.A.k.a shithole countries. Ačiū, bet mes kaip žemdirbių ir medžiotojų vaikai pasiliksim sau teisę valgyti mėsą kurią patys užauginame fermose, ar velniai nematė - laboratorijose. Bet šitą baimės faktorių pasilikite sau.
SaMaras 2018-12-15 21:03
Na, bet vėžiai ar omarai irgi sakyčiau vabzdžiai.. nekalbu apie tai, kad turbūt kiekvienas iš mūsų esam suvalgę musių.. o pasišlykštėjimas išsiugdytas daugiausiai ne dėl pačio vabzdžio kenksmingumo, bet dėl jo aplinkos.. daugelis vabzdžių gali platinti ligas, nes veisiasi/gyvena užkrėstoje aplinkoje..
kukulis4 2018-12-15 23:17
Arba kol koks nors influenceris ispopuliarins tuos pacius svirpliu miltus, kaip kad kazkada nutiko su omarais ir Rockafelleriais. As irgi mieliau susveisciau dar viena jautuko steika negu keptuve blynu is vabalu miltu, bet tik iki tol, kol ta jautuko steika iperku, arba ju aplamai yra. Kitu atveju, tiks ir blynai.
Hmz 2018-12-16 10:36
Yra, žinai, toks sutrikimas. Kai žmogus vietoje "socialinis" perskaito "socialistinis", o vietoje "komunalinis" - "komunistinis". Kai nežinodamas ką sakyti, pykčio perkreiptu veidu paleidžia tiradą apie "neomarksistus", o naktį bijo eiti į lovą, nes iš po jos vėl išlįs liberalai. Tokius žmones reiktų užjausti.
AAA000 2018-12-16 22:20
priimk uzuojauta