Mokslininkai perspėja apie po žeme bręstančią rimtą problemą: mūsų anūkams tai bus gyvybės ir mirties klausimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2019-02-01 08:52
Kaip baigėsi italijos startuoliui, kur norėjo ruso smegenis į migranto kūną persodinti?
HardAxe 2019-02-01 11:19
Smegenų donoras atsisakė operacijos. Kodėl jiem nepaleidus per sacharą dirbtinės upės ar ežerų su sūriu jūros vandeniu? Pompuotų iš jūros vandenį naudodami saulės energija, vanduo garuotų didindamas oro drėgmę ir tuo pačiu vėsintų apylinkes. Rezultate gautųsi kažkas panašaus į negyvąją jūrą, bet drėgmė lyg ir liktų regione? Visig išgarinimui reikia 627+kwh/kubiniam metrui.
daynewss 2019-02-01 12:54
Mums nelabai svarbu, bent kol kas, nes mes (Lietuva), turime vandens jau po pirmu vandeniui nelaidaus uolienų sluoksniu. Aišku, tas vanduo dažniausiai netinkamas gerti, nes reikia statyti minkštinimo, nugeležinimo ir/ar anti nitritinius/nitratinius filtrus. Bet bendrai vandens užtektinai. Aišku, prasidėjusi laukinių kiaulių migracija iš visokių Pimpalastanų Europoje pridarytų žalos, kas jau dabar akivaizdžiai matoma. O dėl Saharos, tai kas už tai sumokės? +visokie žalieji ir žydrieji pradėtų rėkti, kad ten gyvena koks nors dryžuotasis devynkojis voriukas ir užlieti niekam nereikalingos dykumos negalima, nes voriukas išnyks.
jordanbn2 2019-02-04 21:49
Labiausiai kenkia gruntinio vandens naudojimas lauku laistymui. Tam turetu naudoti upiu ir ezeru vandeni. Nes dideliu kiekiu greitas isnaudojimas nespeja atsistatyt. Zeme nuseda. Kai kuriose vietovese tai didele problema. Bet istatymai to nedraudzia ir siekiant pasipelnyti dabar eikvojamas resursas