Primityvi technologija ar pseudomokslas? Kaip virgulės gali padėti surasti vandenį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nosfis 2019-02-15 09:43
Magnetas negali issimagnetinti ir taip pagaminti elektros energijos . Kodėl ??? - nes magnetizmas ir elektra tai yra tą pati energija, tik skirtingos monetos pusės. Pati energija yra elektromagnetizmas. Bet pats magnetas, savaime negeneruoja jokios energijos. PVz kodėl tada jie sulimpa ir traukia vienas kita ??, juk tam reikia energijos ???. Taip, tiesa tam reikia energijos, kurią jūs patys idedate atskirdami. Nes, kad jie suliptų, juos reikia atskirti ir atskirdami gražinate energija į sistemą. Pirmiau pasiskaitykite, kaip kas veikia, tik tada kurkite teorija- pilna informacijos, lietuviu, rusų ir anglų kalbomis. NIEKADA netikėkite aklai.
vytautas50 2019-02-15 09:53
Nosfis 2019-02-15 10:03
Taip veikia visi generatoriai. Bet nepagauni, kad neįmanoma stumti daugiau elektros negu įdėjai energijos ??? Elektra tai fiziškas elektronų judėjimas - ne kažkokia magija. Reikia energijos jiems stumti, jų judėjimas būtent ir padaro darbą. Dabar tu pastūmiai tuos elektronus ir toliau nori, kad jie patys save stumtų ir dar atliktų darbą ??? Prašau pirmiau pasiskaityk, kaip veikia generatoriai, tada kurk teorijas kaip jis gali veikti, nes aiškiai matosi, kad nežinai ką kalbi. Nes mes leidžiam milijardus, naujiems elektros gamybos būdams, o čia kažkoks fedzia garaže visus apdėjo. Bet ne mokslininkams neleisiu pažiūrėti kaip veikia. Ar netgi patikrinti, kaip veikia, nereikia atidaryti, vėlgi duot mokslininkam su priežiūra arba net elektrikui, kad tiesiog pažiūrėti kokia srovė generuojama ir kaip reaguoja į krūvio kitimą.
Nosfis 2019-02-15 10:26
https://www.youtube.com/watch?v=IVa9BBWyHW0
Nosfis 2019-02-15 10:29
https://www.youtube.com/watch?v=rLDSbqVeE7U
vytautas50 2019-02-15 11:04
Nosfis 2019-02-15 11:12
Aš neginčiju, kad mokslas viską nežino. Kur tu matei, kad sakyčiau taip ?. Tavo pavizdys yra tokio tipo - mes nusileidome į mėnulį, reiškias kažkada nusileisime ant saulės- mokslas gi visko nežino. Argumentas, kad mokslas visko nežino yra niekam tikęs, nes pagal tai ką žinome, mes jau galime spręsti, kas yra įmanoma, kas ne. Su šituo argumentu, mokslas visko nežino tu gali tikėti kuom tik nori, be jokių įrodymų . Kosmose gyvena skraidantys poniai - mokslas visko nežino, menulyje gyvena nematomi žali žmogeliukai - mokslas visko nežino. Kodėl tu šituom netiki ?? Nes tam nėra jokių įrodymų, o dėl amžinų variklių, tai yra įrodyta, pažiūrėk video, ten labai gerai paaiškina, kodėl variklis su magnetais negali būti amžinas. P.S viduramžiais žmonės jau žinojo, kad žemė apvali, jie šita žinojo jau nuo 500 metų prieš kristų. Ir net žinojo maždaug kokio dydžio. Tai buvo apskaičiuota pagal šešėlius.
vytautas50 2019-02-15 11:22
Nosfis 2019-02-15 13:25
Bet deginimus tai atlikdavo, bažnyčia, o ne mokslininkai. Bažnyčia visiems duodavo į galvą, kad prieš dievulį eini, o ne atvirkščiai. Tai tavo šitas palyginimas nelabai tinka. Kitas dalykas, ką anksčiau darė, čia nesvarbu, nes vėlgi jis turi 0 įrodymų, nei jis paaiškina, kaip variklis sukonstruotas, nei jokių brėžinių, nieko. Jei bijo, kad mokslininkai nukopijuos, yra toks dalykas kaip susitarimas dėl neatskleidimo - jį pasirašai ir viskas. Kompanijos kai kuria naują produktą, tai vistiek pademonstruoja kaip tas produktas veikia, kokia technologija, neatskleisdama pačios esmės, bet pakankamai, kad suprasti esmę. Jam tiesiog, tereikia parodyti, kad ten nėra viduje baterijos, tą padaryti galima netiesiogiai, pvz išmatuojant sistemos impedansa, kaip kinta srovė laikui bėgant ir pan.
vytautas50 2019-02-15 20:55
Nosfis 2019-02-15 22:06
Nesąmonių prisakyta ir tiek, lygiai tokios pačios žinios kai bandėt aiškinti virgules. Numečiau aš gi video kaip magnetai veikia ir kodėl negali sukurti amžino variklio, bet aišku ne žiūrėjai ir dabar visokius feikus metai. Gal jau gana teršti, jei neišmanai tai pasilaikyk sau savo mintis.
AAA000 2019-02-15 22:24
nu as taip garantuotai neteigciau. nes mes nezinom kaip veikia pamatinis lygis, ant kurio 'kaba" visas tas elektronu judejimas ten pilnai gali but irgi kokie nors energijos mainai, energijos migracija ir pan. ir jei padaryt technologija ant energijos srauto, kurio siam momentui tiesiog nesuvoki - tada veiks irgi. as manau stacionarus magnetas yra vienas is to irodymu. superlaidumai ir supertakumai zemose temperaturose - irgi. atkartot sugebam efekta. pilnai paaiskint - ne bet efektas irodytas. cia kaip ir su gravitacija siuolaikine fizika iki siol nesugeba jos ne tik kad paaiskint, bet net efekto atkartot net pamatuot tiksliai nesugebama TIESIOGIAI!!! ziaurios paklaidos... virgules - tai cia aisku, kad bezdzioniu fizika... - net nelyginciau... bet musu fizika aplamai skysta net moksliniam lygyje...
AAA000 2019-02-15 22:40
manau maisai prielaidas - del ko degindavo. degindavo ne uz fakto teigima. o uz priestaravima daugumos nuomonei arba itakingos jegos autoriteto menkinima. ir dabar tas daroma. susidorojama - jei lipi ant galvos turintiems itaka. o lyginimas nekorektiskas, nes dabar religiniai apdairesni ir kazkiek koreguoja savo paistalus - nes daugumos palaikymo nebeturi. bet pvz pavaryk ka nors ant aktyvios valdzios o moksle manau nugalejo argumentacija - tiesiog paskutiniu metu pacios argumentacijos lygis labai menksta - kai idiotai moksle isivede neteisingus statistinius budus pacio mokslo kokybes ivertinimui... ta prasme - jei tu manai, kad deginimas "uz tiesa" yra kazka irodantis argumentas - tai tu net nesuvoki, kad kysti. argumentu tegali but tiesioginis irodymas, o ne sudeginimo faktas uz irodymu buvima ar nebuvima. tie kur remiasi "deginimais" - siaip irgi prie idiotu laikomi nes kad ir sudegino uz kazka - kas nesunkiai ir akivaizdziai irodoma - tai tiesiog sutapimas ir tiek. labai daug sudegino ir isvis uz nieka, ar net sudegino uz kokias visiskas nesamones ar net patys susidegino ar atsitiktinai sudege man keista - kad tai aplamai kazkaip tampa kazka irodanciu argumentu... vartot netinkamai netiesioginius argumentus - tai tiesio save pati menkint...
Nosfis 2019-02-15 22:42
Nu tu dabar nenusišnekėk , tai kad mes visko nežinome, nereiškia, kad nieko nežinome, dabar jeigu aš nesuprantu kaip veikia generatorius mašinoje, bet žinau ką daro ir visą kita žinau apie mašiną, tai aš ką nesuprantu kodėl mašina važiuoja ??? Taip ir čia. Ir stacionarus magnetus suprantam ir jie neturi papildomos neišsemiamos energijos, jie neišskiria jokios energijos ir pan. Kodėl aš taip žinau, Tai visu pirma dėl termodinamikos, visu antra dėl E=mc^2. Mes mežinome, kad energija yra susijusi su mase ir magentes nesveria daugiau negu turėtu, ir nepraranda masės bėgant laikui. Tai kad jūs kažko nežinot, nekurkit įvairių teorijų siedami su tuo, kad ir mokslas visko nežino. Dėl šito aš esu tikresnis negu dėl virgulių, nes virgulės bent jau nepažeidė termodinamikos dėsnių. Visuose generatoriuose stovi stacionarūs magnetai, bet kažkaip patys stebūklingai nesisuka, bet vad diedas nusipirkes paprastų neodimio magnetų padarė, kad jam suktusi ?? Taip kažkada mokslas galvojo, kad į mėnulį neįmanoma nuskristi, bet tai nereiškia, kad įmanomą į saulę.
AAA000 2019-02-15 22:59
tu tikrai nesuvoki kaip veikia elektromagnetizmas duodu realu pavyzdi. turim reiskini - gravitacija. pilnai irodomas poveikis, paimi ten koki nors kilogramini svori, iskeli - ir jis nukrenta. ir turim stacionaru magneta. padarom stova. ar siena. prie kurios limpa magnetas. prikabinam ta svori kokia nors virve prie magneto. ir svoris KABA gravitaciniam lauke - kuri galima pamatuot!!! sakai cia niekas nevyksta? jokios jegos neveikia? CIA AISKIAI VYKSTA GRAVITACINIS PASIPRIESINIMAS!!! su kazkokia pastovia jega. nes virve buna istisai itempta. nebuna atsipalaidavus. tai nera naturali jos bukle! kas ja itempia? svoris nenukrenta - tai nera naturali jo bukle! prasom isaiskint KAIP TAI VEIKIA - nes vyksta jegu judejimas. ir tame dalyvauja stacionarus magnetas - pasak taves - "be jokiu papildomu energiju"
Nosfis 2019-02-15 23:40
Padėk svorį ant stalo numesk virve su svareliu, virvė įtempta, vyksta gravitacinis pasipriešinimas. Nebūna atsipalaidavus, tai nėra natūrali jo būklė. Paaiškinau? Atplesiant magneta tų įdedi tiek pat energijos, kiek reikia jam prilipti, atplesinejat jėga grazini sistemai https://www.youtube.com/watch?v=sT_bTnkwLuE Prašau pirmiau pasiskaityk ar bent video pažiūrėk kaip magnetai veikia, tada kurk teorijas.
vytautas50 2019-02-15 23:54
Nosfis 2019-02-16 00:09
Kas tau ją išnaudojo? Energija yra kvantuoja o ne suminė. Įsivaizduok, kad reikia pastumti 1t sveriantį akmenį, kad ir kiek tu stumsi kad ir kiek energijos įdėsi tu jo nepajudinsi, nes kad jį pajudinti yra minimalus kiekis energijos reikalingas, ir nesvarbu jei per ilgą laiką tu idėjai tiek energijos, jis ne pajudės, nes energijai nesisumuoja Jei reikia 1kg kad atliptu tai du kartus pakabinti 0.5 kg svorį nepadės, nes energija nesisumuoja. Arba užtenka kad atliptu arba ne, laikas ne prie ko, nes magnetas darbo neatlieka. Pagal tavo logika jei pakabinsi ant pagailo, tai pagalys po kurio laiko turės suluzti?? Energija negali būti sunaikinta, o potencine energija išlieka nepakitusi, kinetinės nėra, šiluminės irgi, tai kur ji dingo? Prašau pasiimk fizikos vadoveli ir pasiskaityk. Nes nesąmonių klausinėjat.
AAA000 2019-02-16 01:59
sitas tavo paaiskinimas tinka statinei sistemai, kur pasipriesinima sukelia trinties jega, kuria sukelia pats svarelis ir salygu ispyldymo nuoseklumas. bet mes kalbam apie magneta ir elektromagnetizma - o ne apie pasalines jegas. o tu jau vartaisi ant neesminiu pasaliniu smulkmenu. tada darom viska kitaip - jei tu cia bandai issivartyt . paimam tavo virvele su svareliu. ir paimam mano sistema su magnetu ir virvele su svareliu. ir paimam sakykim koki gelezini laksta - tipo stala - ant kurio tu cia siulai numest. nu ir numetam ta stala is virsaus. o paskui atkeliam aukstyn. pagal tavo aiskinimus - abi virveles juk elgsisi vienodai - bet tavo neisitems, o ta kur su magnetu - magnetas prilips ir isitemps. is tu cia aiskini - kad paaiskinai del ko isitempe? arba jei net cia kazka issikalinet bandysi - darom net tavaip - tik stalas sakykim metalinis ir uzmetam ant virsaus. o paskui stala apverciam. juk pagal tave naturali statine bukle isliks - bet su magnetu liks isitempus, o be magneto - atsipalaiduos tai del ko skiriasi? ------------ tas video - slamstas. varikli ar generatoriu galima padaryt su magnetais. bet vietoj magnetu galima padaryt ir su elektromagnetais, nukreipiant dali pagamintos energijos magnetines jegos palaikymui elektromagnetuoise. is esmes - kaip ir taspats. bet antro tipo - pilnai teoriskai viskas paaiskinama su "elektronu judejimais" - BET prastesnis naudingumas! ir teorija nepaaiskina - kodel prastesnis naudingumas. bet ta gali pamatuot praktikoje tai kodel pratesnis NK ?:D juk teoriskai - identiska sistema.
Nosfis 2019-02-16 07:05
Su tuo eksperimentu nesamone susnekejai, niekaip nepagauni, kad reikia įdėti tiek pat energijos norint nutraukti magnetas, taip grąžinant energija. Video geras, tik specialiai įmečiau lengvai suprantama, bet jei tau paprastas panaikinimas yra šlamštas ir ignoruosi faktus, tai jau nieko padėti negaliu. Pažiūrėk ilgesnį video kur buvau įmetęs ten pilnai paaiškina kodėl neveiks su magnetais. Kitas dalykas elektronai savęs stumti negali dar papildomai atliekant darbą, nes juos tik stumiant jau prarandamas energija į šiluminę, dėl trinties su atomais, kai elektronai dar papildomai atlieką darbą, juos stumti yra dar sunkiau (kodėl padidėja kuro sąnaudos sujungus visus kondicionieriaus ir lempas mašinoje, nes varykliui pasidaro sunkiau sukti). O tu bandai teigti, kad mes konvertuojam mechanine energija į elekfrine, tada elektrine atgal į mechanine, mechaninė vėl į elektrine ir gaunam 4k daugiau elektrinės negu idėjom mechaninės? Iš kur? Daleiskim nesuprantam mes tų magnetų, bet naudingumo koeficientas negali būti daugiau negu 100 proc, nes tu taip gausi begalinę energija. Reiškiasi tavo variklio masė bus begalinė dėl E=mc^2. Ar jau ir šituom netiki, nes aš tau visos vizikos nesiruošiu aiškinti, tada būtų laikas grįžti į mokyklą. Arba jei taip gerai nusimanai apie magnetu tai susikonstruok pats, už elektrą mokėti nebereikės, o ir kaina sukonstruoti nedidelė.