Primityvi technologija ar pseudomokslas? Kaip virgulės gali padėti surasti vandenį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2019-02-07 18:58
Šitas patiko Kažkaip maloniai pasijuokiau
Arunas1948 2019-02-07 19:45
Nosfi Kirtiklis isdave paslapti kaip veikia virgule, skaityk ir galvok gal ir daeis.
Nosfis 2019-02-07 19:50
Jo išdavė, kad pas tave galvoje vėjai . Tokio juokingo posto dar neskaičiau. Viskas sudaryta iš Higgso bozonų DDD. Fotonai keliauja bozonais Galėtum komiku būti Bet jau 100 proc aišku, kad gyveni savo fantazijose.
AAA000 2019-02-07 21:51
as zinau kaip sukuriamas elektromagnetinis laukas. ir kaip ten paziuret elektronu judejima prietaisais atjungi srove ir dingsta tas elektros sroves sukurtas magnetinis laukas. bet tu juk rasei apie magnetus generatoriuose (stacionarius) ir ju magnetini lauka pademonstruok ar nuoroda duok man i ta "judejima" butent su stacionariu magnetu tau juk cia nekyla jokiu problemu?
Nosfis 2019-02-07 22:16
Nu aš kaip sakiau, paaiškinimas buvo labai supaprastintas, kitaip tariant plačiais žodžiais. Pats mechanizmas tikrovei yra sudėtingesnis. Kitas dalykas, ar tai yra elektromagnetas ar paprastas, veikia tomis pačiomis jėgomis - nes pati jėga yra elektromagnetizmas. Kitas dalykas neviską mes galime pademonstruoti tiesiogiai ir jeigu tu negali tiesiogiai nufilmuoti pačio veiksmo, nes pavyzdžiui pokolkas neįmanoma, bet galime tai parodyti netiesioginiais būdais, tas nieko nenuvertina. O tu dabar viena iš netiesioginių būdų tiesiog išmetei. Ir blemba kodėl aš visiems turiu viską aiškinti, lygtais viską turėčiau žinoti patys google turit. http://sciexplorer.blogspot.com/2011/10 ... etism.html https://www.youtube.com/watch?v=hFAOXdXZ5TM
Arunas1948 2019-02-08 13:13
Nosfi va cia ir prisipazinai kad magnetizma kaip reiskini zinai bet kas ta jega nezino niekas, lygiai tas pat zemeje gali ismatuoti gravitacija o kosmose nors gravitacija yra bet per silpna kad ismatuotum, tas pat virgules atveju per mazos gravitacijos jegos kad jas ismatuotum. As matau kad Nosfis pajegus suvokti tik tai ka mato pries savo nosi o kas paslepta ne jam.
Nosfis 2019-02-08 14:09
Jeigu jėga per maža, tai kaip virgulės išmatuoja, kaip jos tada gali judėti, jei tokia maža energija ? Matai virgulės išmatuoja, o mes negalim. Tau tas jau sakyta kiek kartų, bet tau pro viena bozona praėjo, pro kitą išejo. Kas yra jėga irgi žinome, mes tik nežinome, kodėl ji yra tokia ir kodėl tokio stiprumo ar krūvio, kitaip tariant nežinome kodėl ji elgiasi, taip kaip ji elgiasi. Bet vat išgirdai, kad kažko nežino, reikškiasi nieko nežinome ir nieko negalime spręsti, kas yra moksliškai įmanoma, kas ne. Vat tu paaiškink man, jeigu, mokslininkai negali išmatuoti tos silpnos gravitacijos - tai kaip tavo du metalo gabalai gali ??? Tik sėdi ir rėkauji gravitacija, gravitacija, gravitacija. Pats žinodamas 0 apie ją.
Hmz 2019-02-09 10:23
Gerbiu tavo užsidegimą apšviesti žmones, bet negi nepastebėjai, kad Arunas1948, kaip ir Svetys, yra etatiniai forumo užšikinėtojai, kuriems tu niekad nieko neįrodysi?
Nosfis 2019-02-09 11:34
Taip sutinku, bet man didesnė problema, kai šarlatanai apgaudinėja žmones. Jam gal ir neįrodysiu, bet kitam kuris skaitys, gal padės suprasti.
Arunas1948 2019-02-09 13:06
Sutinku tokie kaip Nosfis yra mokslo stabdziai.
Arunas1948 2019-02-10 20:21
Pagalvojau kad viduramziais mane sudegintu ant lauzo, pagrindiniai masei zmoniu nepatinka uz juos protingesni tai juos degina arba deda minusus bet isivaizduokit kad deginat tada jausites laimingi.
Nosfis 2019-02-10 21:22
Dedam minusus nes nesąmones šneki ir meluoji. Davei 0 įrodymų ir kažką teigi. Dar žadėjai nufilmuoti veikimą ir įkelti šiandien, bet jaučiu čia irgi primelavai. Pateik įrodymus o ne šūdą malk.
Kirtiklis 2019-02-10 23:49
Jautiesi protingesnis už mus visus? Stipru, tikrai stipru. Uždavei krūvą klausimų, kuriuos galima nesunkiai rasti fizikos vadovėliuose ar net pačiam youtube. Pakliedėjai apie caro ruriko laikus, kur kaimyno brolio žmonos pusbrolis ten kažką darė ir jam pavyko su virulėm. Jokių įrodymu, tik eikit ir patys pasibandykit. Ir dar tai virules judina gravitacija, tai jau biolaukas tai dar balažino kas. Neapsisprendi.
Arunas1948 2019-02-11 09:47
Kirtikli yra toks liaudies posakis ne kiekvienam duota Dievo s..... a uostyt. Nosfi pirma pazado dali ispildziau, pastrojinau broli, sunu buvo labai slidu bet kazka pafilmavom, kaip tie vaikai sako senis visai pakvaiso taciau sunus nemoka ikelti i technologijas ieskos kas gali padeti nors skaitosi kietas kompiuteristas. Klausiau brolio is kur jis ismoko su virgulem, pasirodo rusu laikais virgules naudojo melioratoriai kai jiems reikedavo atstatyti neveikianti drenaza jie tokiu budu susirasdavo drenazo linijas.
Nosfis 2019-02-11 10:23
https://support.google.com/youtube/answer/3369747?hl=lt įkeli į youtube ir linka nukopijuoji čia, net privatų gali padaryti, kad kiti, be linko negalėtų matyti. Super sudėtinga. Aš nesuprantu "kietas kompiuteristas" o google naudotis nemoka ???. Aš nesakau, kad viską reikia mokėti, bet šita informacija yra labai lengvai prieinama, ką nesugebat surasti ???? Viskas net lietuviu kalba, suprasčiau jei būtų anglų, tai dar būtų atmazas nesuprantu angliškai. Bet tavo pasiteisinimas visiškai netikęs.
Kirtiklis 2019-02-11 12:59
Tai va iš kur visos žinios - kažkieno fekalijų prisiuostei, nes pagal tavo patarlės pobūdi ir temą, ir atsakymą taip išeina uostei. O toliau, vėl kaip tau įprasta - kietas kompiuteristas ir nemoka youtube naudotis, ir tuo pačiu interneto pajieškos sistema Google. Ir vėl ta pati litanija - brolis, kuriam parodė -30 metų minimum o gal ir -50 metų atgal, kažkokie melioratoriai. Mano kaimyno brolio vaiką buvo pagrobę ateiviai, sakė kad zondavo per išangę, vėliau paleido kažkur Labanoro girioje, ir gi buvo rusų laikais. Mano istorija ne kiek nenusileidžia tavajai.
PupuDede 2019-02-11 13:34
Tuom ir skiriasi kad taviski pagavo viena ir zondavo o sita sistema veikia visame pasaulyje ir visi ja naudojasi, jei ji butu tik atsitiktinumas tai nafik visi ja naudojasi o ypac ten kur mazai vandens tai geriau tada tik kasineja ir randomu bet taip nedaro, o iesko virgulkemis ir randa ! RANDA O NE PATAIKO RANDOMU KAIP CIA NORIMA PATEIKTI. Kaip veikia nenutuokiu.
Nosfis 2019-02-11 13:39
Jeigu veikia ir randa, KODĖL MAN DAR NIEKAS NEDAVĖ JOKIŲ ĮRODYMŲ. JOKIŲ STRAIPSNIŲ, JOKIŲ VIDEO, NIEKO. TIK PATIKĖK MANO ŽODŽIU ? JEIGU TAIP GERAI VEIKIA, KODĖL TEN KUR NORS AFRIKOJ NEIEŠKO ???? KODĖL KOMPANIJOS LEIDŽIA DIDELIUS PINIGUS, O NESINAUDOJA ŠITA REVOLIUCINE TECHNOLOGIJA ? Man pokolkas yra vienodai kaip veikia, man pirmiau duokit, įrodymų, kad aplamai veikia. Parodykit nors vieną įrodymą, kad jos aplamai kažką randą arba patylėkit. Nes čia neargumentas - patikėk manim veikia. Kaip jūs nepagaunat, kad normaliam mąstančiam žmogui reikia įrodymų, o ką ten bobutė papasakojo man visiškai nerūpi. "Extraordinary claims require extraordinary evidence" - Carl Sagan
Kirtiklis 2019-02-11 13:50
O vat ir ne, pilnas youtube ( ir paklausk žmonių) kaip buvo grobiami ir zonduojami žmonės. Tai reiškia, kad čia abu yra 100% faktai, ir įrodymai , kad virgulės veikia ir ateiviai zonduoja žmones per išanges. Nes abu atvejai neturi nei menkiausio mokslinio įrodymo, kad taip buvo. Tik žmonių pasakojimai - kad taip buvo ir turim tuo tikėt be įrodymų. Taip gerai veikia, bet kaip Afrikoje ir kitose valstybėse žmones eina kilometrais iki vandens. Kodėl gi nepamėto tu Virgulių vakarai, kad žmonės turėtų vandens, galėtų užsiauginti maisto. Bet ne, naudoja kitus prietaisus rasti vandens, išleidžia tūkstančius, o ne naudojasi 2 vielos gabalais. Kompanijų vadovai durni, gal kurk biznį, lengvai užsidirbsi.
PupuDede 2019-02-11 15:16
Ar kiekvienas žmogus gali nustatyti geopatogenines vietas? Išmokti rasti vietą šuliniui arba namui statyti gali kiekvienas. Tačiau tai daryti reikia atsiribojus nuo pašalinių minčių, susikoncentravus į ieškomą vietą. Svarbiausia – pasąmonės veikla, nes joje slypi didžiulės galimybės. Daugelis gali jausti vadinamąsias vandens gyslas, tik to nežino. Tuo ne kartą įsitikinau ieškodamas vietų šuliniams ir tvenkiniams iškasti. Bendraudamas su šeimininkais visada stengiuosi paaiškinti ir parodyti, kaip su virgule pajausti vandenį ar Žemės laukų vietoje susiformavusias geobiolaukų anomalijas. Daugeliui tai pavyksta padaryti iš pirmo karto. Fizinių mokslų daktaras Rimantas Petrošius