Ką daryti, jei pabudę vidury nakties nebegalite užmigti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2019-02-08 18:02
Ir jei jau atsibudote pabandykite nežiūrėti į laikrodį.. vien pats žiūrėjimas reikalauja didesnės koncentracijos tai labiau išbudina, o jei dar pasižiūri į kokį ryškų mobilkos ekraną..
vardasas 2019-02-08 19:27
Jei jau pabudai nakti ir negali uzmigti tai sveikiname, jus esate tarp didziausiu tinginiu reitingu virsuneje, arba perdaug susireiksminusios bezdziones ir tai turetu buti faktas.
Hmz 2019-02-08 23:04
Tavo durnumas irgi turėtų būti faktas.
VirtualGadget 2019-02-09 11:13
Jei pabudus vidurį nakties neina užmigti reiktų ieškoti to priežasties .Dažniausiai tai būna kokio nors dienos metu patirto įvykio pasekmė .Smegenys nei iš šio nei iš to įsijungia ir pradeda mąstymo procesą . Vienas būdų yra skaičiuoti ,kad būtų nukreiptos mintys ir tie apmąstymai išsijungtų . Kitas būdas galėtų būti kažkokios žolelių arbatos atsigėrimas . Man kažkaip natūralūs produktai labiau prie širdies nei susintetinti . Parduotuvėse yra nemažai arbatų kurios ramina ir gerina miegą . Kiekvienas turėtų atrasti kas jam asmeniškai tinka . Nemiga gali kankinti, tiek daug fiziškai dirbančius, tiek visai nieko nedirbančius . Per didelė įtampa ir stresas organizmui gali atsiliepti ir miego kokybei . Aišku jei vietoj smegenų tik voratinklis, tai vienintelė nemigos priežastis gali būti per ausį įskridusi musė, ar skersvėjis