Mėgstate užpilamus makaronus? Pasirodo, jie tarsi šiukšlių dėžėje guli jūsų skrandyje kol suvirškinami

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2019-02-20 09:41
O ble ir iššūki cielus. Tada jios išgreibia ir vėl supakuoja. Jis bel durnas. Jei vandeniu ušpylus išbringsta tai jau ble chemija.
vaidas.neverauskas 2019-02-20 11:28
Chemija yra viskas. Išskyrus energiją. Jeigu pasikapstyčiau internetus, netgi tyram vandeniui užrašyčiau cheminę formulę, o ekologiškame abuoliukyje iš babutės sodo galima būtų išskirti tiek junginių, kad Drukteinis apsiš.... iš baimės jų pavadinimus beskaitydamas. Antras dalykas - sveikos mitybos ekspertė save taip pavadino dėl to, kad gamina maistą išrankiam žentui ir dukrai kas yra labai jau keistas savo "žinojimo" pagrindimas. Aiškinimas, kad visas jos maistas yra be cukraus ir be gliuteno yra dukart nuostabu - matyt, ponia nelabai susivokia, kas yra gliutenas ir kam jis kenkia, o kam nekenkia. Viską sudėjus - supermamų lygio ekspertė, kuriai baimę kelia nesuprantami žodžiai sudėties apraše. Pubmede publikuotų apžvalginių straipsnių skaitymas jai sukeltų tikrą šoką ir paskatintų užgiedoti apie pasaulinį mokslininkų sąmokslą prieš visuomenę bei siekį išnuodyti žmones. Būtų Drukteinis davęs savo temą KTU arba LSMU maisto chemikams įvertinti, o ne šventeivai šarlatanei, būtų gavęs visai kitus atsakymus apie virškinimo fermentus, kurie yra nespecifiški ir sėkmingai sudoroja beveik visus angliavandenius (nors celiuliozę geriau palikti karvėms ir kitiems atrajotojams), baltymus ir riebalus.
Lukasfragas 2019-02-20 11:39
Duodu 100%, kad nurodyti skaičiai neturi jokio mokslinio pagrindo ir yra išsigalvoti. Va kaip skamba objektyvus straipsnis: https://www.healthline.com/nutrition/ra ... #nutrition
Fikcija 2019-02-20 17:45
Imbicilai pasimaitinkit vien tik bomzpaketais ir visokiu fastfood koki pora menesiu paziuresim kaip jums ta nekalta chemija pades
Hmz 2019-02-20 22:49
Ė, panele Frikcija, gal pasimaitinkit porą mėnesių vien itališkais spagečiais? Pažiūrėsim, kaip jums seksis.