Lietuva pateko tarp 20 nesveikiausių pasaulio valstybių: dvi pagrindinės priežastys, kodėl taip sergame, kokios dvi ligos yra pačios dažniausios ir tai visai ne vėžys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2019-03-29 13:57
Jei parašėte nesveikiausių valstybių sąrašą, galėjote pridėti ir sveikiausių, palyginimui.
Berserkas 2019-03-29 15:24
Tikėjausi pamatyti JAV ir Rusija. "vyriausybės sveikatos apsaugai skiriamas lėšas.", reikėtų prisiminti jog kiekvienoje valstybėje kainos skirtingos, kaip ir toje JAV.
Berserkas 2019-03-29 23:12
Šiaip manau JAV turėtų būti sąraše, nes tikrai pirmauja dėl gliukozės kiekio kraujyje (diabeto riziką)(net gi mažesni cukraus kiekio standartai nei ES, tipo kiek žmogus turėtų viršyti cukraus per diena), nutukimo (statistika), mažas fizinis aktyvumas (susijęs su nutukimu) ir vyriausybės sveikatos apsaugai skiriamas lėšas (labai aukštos kainos, už paprastus gydymus dešimtys tūkstančių dolerių, jeigu rimčiau tai nuliuku daugiau. Aišku yra draudimas (kuri gali mokėti patys piliečiai) kuris didžiąją dalį padengia, tačiau viską moka patys piliečiai iš savo kišenės. Todėl šioje vietoje JAV stipriai gauna į kaulus nuo ES. Neskaitant jog dar apkarpė, taip pat ir socialine apsauga (aišku čia nebuvo įtraukta). Na, o Rusija turėtų būti dėl gyvenimo trukmės, nutukimo, laimės jausmo, alkoholio vartojimo ir vyriausybės sveikatos apsaugai skiriamų lėšų.