Lazeriu naikinamos kraujyje cirkuliuojančios vėžinės ląstelės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2019-06-16 15:36
Gražu ir šaunu, bet įdomu, kaip pavyks susitvarkyti su limfos sistema plintančiomis metastazėmis? Jaučiu, ankstyvas diagnozavimas savo aktualumo nepraras.
AAA000 2019-06-16 17:40
tai cia jei gerai supratau ir yra is esmes tik diagnostinis aparatas. su galimybe naikint diagnozuotus objektus del ju ten kazkokiu unikaliu savybiu. taip sakant patrauklus bonusas. ir jis negydo vezio. jis tik teoriskai sumazina isplitimo lygi. kas net neirodyta - kad efektyvu vezio gydyme. tik tikimasi kad tai teoriskai kaip ir veiks del loginiu priezasciu... as manau cia tik tiesiog labai subtilus mesinejimas. neefektyvi chirurgija. nes is esmes naudojama tik vienas irankis. ir dar mikromasteliais... pas zmogu lasteliu gi apie 50 miljardu... kad ten koki simtra sunaikins - pokytis labai nedidelis. vat jei perprogramuot genetiskai kokius liaukocitus ir paleist ju debesi i krauja zudyt vezio lasteles. tai butu kaip tokiu zudanciu "lazeriu" desimtys tukstanciu. ir dar kai tokie "lazeriai" patys laksto po zmogaus organizma ir iesko vezio platintoju tai kas logiskai efektyviau? nors aisku puiku ir diagnostika, kai isvis nieko ner tokio.
punktyras 2019-06-17 13:04
Čia nėra vėžio gydymas per se, o tik metastazių prevencija. Krauju plintančias vėžines ląsteles puikiai pastebi ir dar net naikina, tas puiku, bet metastazės plinta ir per limfą. Tai ir kelia nerimą.