Aiškėja dar viena paslaptis, kodėl žmonėms taip sunku sulieknėti - kaltas ne tik maistas ar fizinis aktyvumas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2019-08-06 12:48
Išvada tokia, jog kuo žmogus mažiau naudojasi galva tuo storesnis yra. Kai kuriems mano išvada nepatiks
Monochamus 2019-08-06 13:00
Nu, nes protinį darbą dirbantys žmonės liesi, o tie, kur dirba labiau fizinį darbą, tai nutukę ar ne? Džiugu, kad bent jau pats pripažįti, kad nesąmonę rašai, tik klausimas, kodėl iš vis rašinėji...
Laurynas19 2019-08-06 14:48
Jei imsim statybininkus ir programuotojus, tai taip tu teisus Na bet šiaip ar taip tu tiesiog nori prisikabinti net nepagalvojąs.. Jeigu jau biure dirbi, dar nereiškia jog galva naudojiesi, ir jeigu labiau fizinį darbą dirbi dar nereiškia jog galva nesinaudoji. Beto šią išvadą parašiau nesiplėsdamas, tai vietos daug palikau "prisikabinimui"
Laurynas19 2019-08-06 15:16
"Aiškėja dar viena paslaptis, kodėl žmonėms taip sunku sulieknėti - kaltas ne tik maistas ar fizinis aktyvumas" Dar nesu matęs storo žmogaus kuris sportuoja bent tris kartus per savaitę, negeria saldžiūjų gėrimų (cocacola), ir kas dien aktyviai naudoja smegenis: Bando kažką suprasti, išmokti ar sukurti. Tiek tereikia, bet žmonės neturi valios ar noro tai daryti. Ir aš tikrai nenoriu jog mokslininkai išrastų būdą kaip būti tingiu visa ėdančiu padaru ir išlikti lieknam bei sveikam, ypač šiuo metu kai pasaulio populiacija auga, daugybė žmonių badauja ir visi aplinkui šneka apie klimato kaitą ir kitus žmogaus veiklos sukeltus padarinius.
Monochamus 2019-08-06 18:50
Kitaip sakant užėjo ūpas patrolinti, tai parašei abstrakčią nesąmonę, kad prasidėtų fleimas dėl skirtingo "naudojimosi galvą" interpretavimo ir kitoks bullshitas.
vanduo4 2019-08-07 00:07
turiu bendradarbį. Jam 50, patyrė insultą (užsikimšo smegenų kraujagyslės), aptemo protas > ligoninė > šiaip taip jį atkapstė. O jis ir toliau pietų metų geria "lukozade" 0,5l, nes jis tiesiog nesupranta ryšio tarp insulto > kraujo krešėjimo > kraujo tirštėjimo > cukraus > lukozade. Kas kaltas? Reklama ir neišprusimas, nes joje sakoma - "Redbull suteikia sparnūūūūūū...uuuuus".
AAA000 2019-08-07 10:07
cia ne isvada o kazkoks klaidingas tavo teiginys. ----------- kiek pastebiu - protingi zmones labai daznai buna nutuke. taip pat nutukeliai daznai buna bosais, kurie viska kontroliuoja - nes sugeba. tokie paprastai daugiau klauso ir analizuoja. o jei sneka - tada visi kudi aplink klauso ausis pastate . taip pat nutukeliai dazniausiai tinginiai - bet tingejimas yra menas kaip maziau nedirbt ir kitus apkraut savo problemom . o liekni kaip taisykle dazniausiai nervuoti, netoleruoja fiziniu kruviu ir istisai nusisneka. rodo visokias kvailas iniciatyvas - praso ar nepraso. isterikai tokie
Ar_as? 2019-08-07 12:07
+žemas supratimas apie sveiką mitybą, gyvenimo būdą=prastas maistas +"priskanintas" maistas + mažai pramogų,malonumų = prasta mityba+dažnas apsiryjimas + maistas, kaip vienas nedaugelio malonumų = nutukimas.
Kirtiklis 2019-08-07 13:55
Parodyk man 150 kg sverianti storą žmogų kuris pakels tokį pat fizinį krūvį. Uždusęs jau bus paprasčiausiai 5 aukštant lipant tokiu pat tempu kaip ir 80 kg sveriantis asmuo. Rašai nesąmones bele rašyt.