Nejau iš tikro per pilnatį pasaulis tarsi išprotėja? Štai ką rodo moksliniai tyrimai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

taspats 2019-09-16 13:25
Mitais netikiu, niekada giliai nesidomėjau apie pilnatį ir niekada nesidomiu, kada ji bus. Turiu sunkiai kontroliuojamą padidėjusį kraujospūdį ir kartais jaučiu, kad mano bendra savijauta šiek tiek keistai pakitusi, naktį sunku užmigti, o ir jaučiuosi tarsi hiperaktyvus ir man ši būsena puikiai pažįstama. Man nereikia pažiūrėti į kalendorių ar naktį į dangų, kad suprasčiau jog liko vos kelios dienos iki pilnaties ar kad ji jau yra. Moksliniai tyrimai gali sakyti ką tik nori, bet mano fiziniai rodikliai ir jausena aiškiai rodo, kad pilnatis mane kažkaip veikia.
mobilunkas 2019-09-16 16:46
pagal straipsni imant analogija butu galima teigti kad nera jokio skirtumo ar saule sviecia ar apsiniauke, nes saule kaip buvo danguj taip ir yra, apsviestumas irgi ne taip baisiai skiriasi, gravitacija irgi mazai skirais ar saule bus dengiama debesu ar ne, na bet skirtumas yra ar giedra ar ne. jei norima isitikint ar pilnatis veikia reikia tirt, o ne teigt kad ner faktoriu kurie galetu veikt. Sedejimas vejyje ir sedejimas skersvejyje irgi atrodo kad neturetu skirtis, nes vejas tas pats ir pucia panasiu stiprumu , o skiriasi ohoho kaip rezultatas....
robertasdd 2019-09-16 21:13
kam tie tyrimai, paimkit policija vilniuje. pas bet kury budetoja paklauskit - kaip tik pilnatis, tai nenori eit y darba, nes nusikaltimu ir lavonu (ir iskvietimu) padaugeja ne procentais o kartais.