Arnoldas Schwarzeneggeris įniršęs dėl Donaldo Trumpo elgesio – „Kalifornija kovos su šiuo sprendimu. Ir pažadu – mes laimėsime“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

JediMindaugas 2019-09-16 19:43
"Pasak Arnoldo, Kalifornijos ekonominė sėkmė buvo paremta ilgalaikiu planavimu" - tai kaip ir nesusiję, bet juk Kalifornija tiesiogine prasme kenčia nuo žmonių išmatų. Kas čia per sėkmė? Ir prie ko tie Trumpo sharpiai?
HardAxe 2019-09-17 11:26
working for next president seat...
mindaugas.vaitiekūnas 2019-09-17 12:57
O čia kaip įžvalgą ar kaip pašaipą reiktų traktuoti?
HardAxe 2019-09-17 14:49
Net nežinau. Turbūt Arnoldas geresnis vadovas už Donaldą, bet tokio dydžio šalis lyg ir gali sau leisti labiau tinkamą kandidatą? Didelė išsilavinusi šalis lyg ir turi užsiauginti vieną kitą genijų, tame tarpe politikų tarpe. Jau vien tai, kad jis tapo senatorium kažkoks nesusipratimas, čia kaip ir Valinskas pas mus. Gal ir pakenčiamas rezultatas, bet tai neturėjo būti sveiko proto pasirinkimas. Ko aš norėčiau, tai Musko ar panašaus veikėjo prezidento poste. Kažko su dideliais siekiais ir labiau orientuoto į rezultatą nei turto auginimą. Jeigu jis tiek pasiekė savo rankom ką galėtų padaryti vairuodamas ameriką?
Shinigami 2019-09-17 17:38
Tavo komentare daug klaidų. 1) Išsilavinimas ir protingumas yra du skirtingi dalykai. Negirdėjai kaip jie gyvūnus renka į politikų postus? Nors turbut didelio skirtumo dažnai ir nebūna. 2) Žmonėms nepatinka genijai. Nes žmonės paskui su juo save ligina ir jie atrodo idiotais. Todėl jei į postą pastatai idiotą, atrodo kad pats esi genijus. Gali daug "protingų" komentarų delfije parašyti. 3) Labai abejoju kad Muskas ar panašus veikėjas butu geras prezidentas. Čia tas pats kaip koki aktyvų vegana paskirti prezidentu kuris iš kart uždraus vartoti mėsą.
Berserkas 2019-09-17 19:16
Apie Muska gražiai arba nieko.
House_of_gold 2019-09-17 21:21
Elon Musk, Steve Jobs ir kiti— ką jie visi turi bendra ? Jie išgalvoti personažai, "tech daddy" ir daugiau nieko. Kodėl ? Nes jūs matot tik jų priekinį vaizdą, o kad už jų nugaros žmonės dirba non-stop, kad sukurt tą naują iphone ar Teslą, jie iškėlė tik idėjas, o visa juodą ir sunkų darbą dirbo inžinieriai ir kiti specialistai. Muskas nėra genijus, Jobs - tai pat. Muskas į prezidentus ? Nesąmonė. Nesvarbu, ką rinksi į prezidentus, vistiek kažkas atsiras, kuris įtakos jo veiklą ir prezidentas ar kitas valdžios žmogus taps idiotu. Kad ir mūsiškiai - Pranckietis, Seimos pirmininkas - buvęs profesorius, prodekanas , išsilavinęs žmogus, o gavos, kad visuomenės akyse atrodo kaip beždžionė iš kurios neįmanoma atimt banano. Jei kam įdomu, yra toks žmogutis sukuręs pilną video apie Eloną Muską ir visus tuos technologijos tėčius, Philosophy Tube kanalas youtubei.
Benediktas 2019-09-17 22:54
Saunuolis Arnis
immortallt 2019-09-17 23:13
Šiaip Valinskas yra protingas ir tikrai nelygintina su Švarcu. Toliau, pernelyg nurašot tokių žmonių kaip Musk'as įtaką. Elektriniai automobiliai ir daugkartinės raketos - buvo tik tolima svajonė, kai jie atėjo. Taip, fiziškai darbą atlieka ne jie, bet niekas to darbo ir nebūtų net turėjęs galimybę atlikti dar gal 20 metų, jei ne Musk'as. Tačiau turiu pritarti, Musk'as nebūtų tinkamas žmogus kaip šalies prezidentas ar ministras pirmininkas.
HardAxe 2019-09-18 15:12
Jobsas ir Muskas tam tikra prasme nesulyginami. Jobsas - puikus produktų kūrėjas ir pardavėjas. Bet jo pagrindinis skillsas buvo kompanijos tempimas į priekį ir nesveikas pelno generavimas. O Muskas užsidirbo pinigų ir juos investavo į epinių įmonių kūrimą - Teslą, SpaceX. Jos lyg ir neneša pelno, ir nelabai aišku ar kažkada daug pelno neš, bet visom išgalėm pušina progresą kiek tik leidžia finansai ar techninės galimybės. Muskas nesistengia pasididinti savo banko sąskaitos (na turi privatų lėktuvą ir kitus reikalingus atributus), bet jis maksimaliai investuoja į geekiškų svajonių realizaciją. Todėl ir daviau kaip pavizdį Muską, jis galėtų pastumėti JAV pušinti mokslo progresą iki kraštutinių ribų, kad vidutiniam laike labai atsipirktų tiek JAV, tiek pasauliui. Pvz Bilas irgi nori padaryti pasaulį geresne vieta, bet jis per gyvenim uždirbo dafiga ir tuos pinigus tiesiog naudoja labdarai, atskirties mažinimui. O Muskas pušina bendrą pasaulio/civilizacijos techninį išsilavinimą. Valinskas nėra durnas. Arnoldas irgi (galbūt) nėra durnas. Net jeigu jie ir kvailiai jiem užtenka pasirinkti labai gerus patarėjus ir bus geresnis už vidutinį rezultatas. Bet aš abejojų ar jų rinkėjai galvojo apie tinkamas charakteristikas, kai žymėjo kryžiūką biuletenyje. Rezultatas gavosi gal ir neblogas, bet balsuota buvo už šou veidą.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-09-18 17:29
Deja tie inžinieriai ir visi kiti specialistai mąsto maždaug taip: duokit mums užduotį ir sukurkit sąlygas tai užduočiai atlikti - na ir gal būt mums pavyks Aš nesakau, kad techninis darbas lengvas, nesakau, kad fizinis darbas lengvas, bet kažkas visam tam turi vadovauti ir būtent jo vardą prisiminsim. O kas liečia Musk'ą kaip prezidentą, tai veikiausiai taip - būtų nevykęs prezidentas... iki to momento kol nepakeistų pačios sistemos - kol neiškeltų naujų tikslų Nemanau, kad jam ten būtų įdomi kokia pabėgėlių siena, naftos išgavimas ir kitas Trump'inis mėšlas.