Neįtikėtina - pirmą kartą nufilmuotos įrankiais besinaudojančios kiaulės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-10-09 16:21
Vargas - geriausias mokytojas... Kai neturi ilčių žemei kasti (maistui susirasti), tenka ieškoti būdų kaip tą padaryti. Arba teks numirti. Evoliucija.
vanduo4 2019-10-10 15:36
Kiekvienas mato tai, ką nori matyti. Paėmė kiaulė pagalį ir žaidė su juo, o ne naudojo kaip įrankį. Įrankis naudojamas tikslu kokiam nors darbui atlikti kai negali to padaryti be jo. O kokį darbą dirbo kiaulė? Kapstė žemę? O su šnipu to negalėjo padaryti? Kokiu tikslu kapstė žemę? O gi tiesiog žaidė ir tiek. Bet va video turi būti sensacija. Va čia ir yra tikslas, siekiant padaryti kiaules protingomis.
AAA000 2019-10-10 17:01
sumanumas yra ne pasinaudot rastu irankiu. cia yra labiau pastabumas ir atsitiktinumas. sumanumas yra pasidaryt (ar bent jau atsinest is toliau) iranki, kai jo isvis nera reikiamoje vietoje. ir juo paskui pasinaudot. minimum dvieju veiksmu kombinacija. pvz pauksciai suka lizdus ir nieko tuo nenustebinsi. o tai sumaniau nei kiaules cia nuveike.
Hm 2019-10-11 12:03
Pvz. mačiau laidą per Animal planet kaip tik apie kiaules, o pagrindiniai veikėjai moteriškė su savo vietnamietiška kiaulaite. Nepasakosiu, jog tikrinant kiaulių gebėjimą orientuotis aplinkoje, atpažinti save veidrodyje, įveikti labirintus mokslininkai kiaules prilygino primatų gebėjimams, bet įdomiausia vieta iš tos laidos, man buvo moteriškės pasakojimas... Moteriškė gyveno nuosavame name ir laikė kiaulaitę. Kartą ją ištiko infarkto priepuolis ir ji neteko sąmonės. Kiaulaitė išlaužė duris ir apsikruvinusi išbėgo į gatvę, sustabdė eismą. Kai vienas vairuotojas išlipo ją nuvyti, ji sugebėjo jam parodyti, jog sektų iš paskos. Atėjęs vairuotojas iškvietė greitąją ir tik tos kiaulaitės dėka moteriškė išgyveno. Moteriškė tą proga laidoje net padarė viešą pareiškimą - niekada daugiau gyvenime nevalgysiu kiaulienos... Būtent tokį kiaulės poelgį , gelbėjant šeimininkę, galima priskirti sąmoningam veiksmui, ne kitaip...