Buvęs NASA mokslininkas - „Gyvybę Marse suradau dar 1976 metais“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-10-16 15:02
paseno ta karta, kuri sukūrė zondus ir skraidė į mėnulį. Matom rezultatus spaudoj
Arunas1948 2019-10-16 15:57
Milijardus kainuojantis malonumas kad slieka rado.
House_of_gold 2019-10-16 15:59
Kad ir rastų, žmonija nepasiruošusi tokiam žingsniui, nes realiai žlugtų bent keletas religijų Aišku, visad liktų fanatikų.
Monochamus 2019-10-16 16:15
Pilnai visi pasiruošę ir nežlugtų jokios religijos. Dar ne tokio lygio atradimų žmonija išgyveno kartu su visom savo religijom.
HardAxe 2019-10-16 16:33
Kiek šiandien turim tikinčių į Dievą ir į mokslą? Tiesiog tikėjimas, kad Dievas lipdė žmogų iš molio dabar persikvalifikuoja į tikėjimą, kad dievas pastūmėjo lemtingą geną į vietą. Kaip pavizdys būtų Einšteinas. Tikintis fizikos mokslininkas, kame problema? Jei rastume slieką, tai kažkiek perrašytume vadovėlius, būtų ažiotažas. Bet nematau problemos priimti tokią naujieną. Eiliniam ūkininkui koks skirtumas kokį slieką traiškyt. Va jei susidurtume su labiau išsivysčiusia ateivių forma - būtų įdomiau. Niekas nenori pats jaustis slieku
Arunas1948 2019-10-16 16:41
Ateiviui atsirasti reikia simtus metu skristi, jeigu toks atsiras su tavimi tikrai nekalbes.
Monochamus 2019-10-16 17:47
Būtent, kad religijos gal pradžioje kiek pasispardo, bet galiausiai šiek tiek pakoreguoja savo tiesas ir teigia, kad "mūsų rankrasčiai tą jau prieš tūkstančius metų rašė, tik, mes ne taip interpretavome!" Išgyveno žmonija ir evoliucijos teoriją ir amerikos atradimą. Manau tai daug labiau keitė pasaulėvaizdį, nei kokių tai nežemiškų mikrobų atradimas. Ir taip juk dabar dauguma žmonių ne tik, kad neneigia nežemiškos gyvybės egzistavimo galimybės, bet priešingai - kiek persistengia su savo fantazijom apie ateivius...
mindaugas.vaitiekūnas 2019-10-17 18:28
Labai daug nesidomiu ta mūsų* religija, bet dėl vieno man aišku: žmogus daug dalykų interpretavo netinkamai. Dabar galvoju, kad tos visos pasakos buvo parašytos perkeltine prasme, bet siauro požiūrio religiniai fanatikai didžiąją dalį priėmė tiesiogiai. O kadangi tos istorijos dar buvo ne tik verstos iš kitos kalbos, bet ir redaguotos, tai finale ir turim, kad dievas tai dėdė sėdintis ant debesų ir mojuojantis savo burtų lazdele. Tikrai reikia būti idiotu, kad tuo tikėtum Tiesa tokį požiūrį, kad žmonija netinkamai interpretavo dievą (religiją), susidariau beskaitydamas knygą "jūsų pasąmonės galia", kurioje dievas tėra žmogaus pasąmonė. Tai bent jau skaitant šią knygą tokia interpretacija pasirodė gana logiška (su visais tais interpretaciniais pavyzdžiais "kaip danguje taip ir žemėje" - "kaip sąmonėje taip ir pasąmonėje").