„Nepaprastoji padėtis“ ir aplinkosaugininkai: paskaičiavo, kurios valstybės yra skolingos už pusę klimato padarytos žalos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Robkinas 2019-11-30 01:02
Pala pala. O kaip Azija? Ypac Kinija su savo angliu kurenimu? Kaip Pietu Amerika su savo viszaliu misku nevaldomais kirtimais?
Berserkas 2019-11-30 10:27
Bus taip, kad vienintelė ES mokės, o nei JAV, nei Kinija nemokės. Nekalbant apie tai kaip tinkamai bus panaudoti pinigai kadangi manau jog atsiras kas norės dalį nusirėžti sau. Dėl to ir nelabai tikiu jog tai tikrai išeis į naudą. Tikrai taip, skurdžiose, korumpuotose, neišsivysčiosiose valstybėse tikrai neatsiras kas norės sau kišenę papildyti. Taip? Man tai panašiau į biudžeto išmetimą kažkur tikintis padėti. Aš nuolatos sutikau jog reikia rimtai žiūrėti į išmetama CO2 ir t.t. Bet tai tikrai kvaila. Jeigu net ES valstybėse būna nusisavinamos lėšos, o čia dar kalbama apie tokias valstybes. Nereikia kaltinti ES valstybes už tai kas Afrikoje vyksta ir t.t. Didžioji dalis ES valstybių net nėra susije su jais, nei išmetė kažkokios didelės taršos, nei istoriją turėjo. Dar sakyčiau jog galės UK mokėti kuri turėtų daugiausiai mokėti visomis prasmėmis, bet gi bando palikti ES. Tai tada tokios didelės valstybės kaip Francūzija ir Vokietija tegul ir moka. Juk jie nuo 1950m. su savo pramone kiek išmetė taršalų. Jeigu jau taip nori tegul ir moka jie.