Jau 25 metus tyrinėja protarpinį pasninkavimą, 20 metų pats laikosi šio mitybos plano ir skelbia savo išvadas: nauda sveikatai milžiniška, išbandykite patys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

empti 2019-12-31 13:00
Tai nėra pirmasis ir tikrai ne paskutinis tyrimas, įrodantis kalorijų ribojimo ir gyvenimo trukmės ryšį. Šis ryšys egzistuoje visuose tirtuose organizuomse: nuo vienaląsčių, daugialasčių kirmėlių iki žinduolių. Šis ryšys visiškai logiškas iš evoliucinio požiūrio taško, nes gyvūnai (kaip ir žmonės iki XX amžiaus) nevisuomet privalgydavo sočiai, taip pat nevalgydavo reguliariai tris kartus per dieną. Tik penimi galvijai gyvena panašiu ritmu. . Deja, tačiau šie tyrimai yra labai neparankūs šiuolaikiniams vartotojų visuomenės verslininkams, tad jie ir nereklamuoja 'nevalgyk, 'susilaikyk', 'nepirk'. Atvirkščiai - verslas remia ir propaguoja tai, ką tu turėtum pirkt ir suvartot - maisto papildus, 'sveiką maistą' ir ttt. Tačiau niekas nereklamuoja nevartojimo kultūros
Monochamus 2019-12-31 13:23
leftistai kaip niekada ant bangos, vos ne kas antras komentaras, ir 4/5 visų tų "influencerių" paistalioja apie "vartojimo kultūrą" ir raginimą susilaikyti nuo "vartojimo". Diskutuoti apie tą jūsų "vartojimą" tikrai tingiu ir nematau prasmės, bet man keisčiausia, kaip čia jums vis dar gali šviestis, kad šios mintys yra originalios? ir, kad neva tai "niekas nereklamuoja nevartojimo kultūros"? Kokiam interneto vakuume gyvenate?
immortallt 2019-12-31 14:10
Protarpiis pasninkavimas, tai ne kaloriju ribojima per se, o valgymo laiko ribojimas. Aisku, tai baigiasi tuo, kad vakare maziau privalgai visokio s ir maziau kaloriju suvartoji, bet ir del metabolizmo niuansu, kaip ketoninis deginimas, insulino lygis ir t.t.
Kyborg 2019-12-31 14:12
Tu turi omenyje "influencerius" kurie reguliariai pasisako prieš "vartojimo kultūrą", tačiau tarp tokių savų "postų" dar įdeda 20 postų su įvairių daiktų, paslaugų, vietų reklamomis?