Į prekybą ateina turbūt keisčiausias dantų šepetėlis, kuris visus dantis išvalo per 10 sekundžių ir primena dantų protezą (Video)  ()

Prancūzijos įmonė „FasTeesH“ nuo pat 2018 metų, kai pritraukė 165 tūkst. JAV dolerių sutelktinio finansavimo lėšų, tobulino savo visus dantis dengiančio elektrinio dantų šepetuko dizainą. Ir galų gale, 2020 metų pradžioje, kūrėjai jau pasirengę išleisti savo kūdikį į platųjį pasaulį – nors išankstiniai užsakymai priimami jau nuo 2018 m. birželio, produktai klientams pradėti siųsti visai neseniai, rašo engadget.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dantų šepetukas „Y-Brush“, labiau primenantis išvirkščią dantų protezą, iš vidaus yra padengtas nailoniniais valymo šepetėliais. Į tą ertmę įspaudus dantų pastos tereikia įsidėti šepetuką į burną ir jį įsikąsti. Po 5 sekundžių – ištraukti ir apversti. Ir viskas – jūsų dantys vėl perlų baltumo ir švarumo. „Y-Brush“ gali veikti vienu iš 3 pasirinktų vibravimo režimų, kartu su šepetuku pakuotėje yra ir kroviklio stovas. Bet vienu įkrovimu šis naujoviškas šepetukas turėtų veikti apie mėnesį.

„FasTeesH“ rekomenduoja šepetuką keisti kas pusmetį. Vieno egzemplioriaus kaina – santykinai kuklūs 30 JAV dolerių (panaši kaina tikriausiai bus ir Europoje, tik eurais). Siūlomi dviejų skirtingų dydžių šepetukai: mažieji - vaikams nuo 4 iki 12 metų ir didieji – visiems vyresniems.

Tiesa, pradinis „Y-Brush“ rinkinys kainuos 125 dolerius – jame yra šepetėlis, jo rankenėlė, USB kroviklis, dantų pastos aplikatorius ir dėklas 2 šepetėliams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(16)
(6)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: