Australijoje snaiperiai iš sraigtasparnių šaudys kupranugarius: planuojama nušauti net 10 000 gyvūnų - kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-01-10 11:39
uzsikniso matyt aborigenus mokint valgyt mesa atvykeliai optimistai tikejosi, kad per kelias kartas ismokins vietinius adaptacijos, ko tik ten nedare... vietiniai australai - ten gi merdincios naturaliu vegetaru kolonijos. ju raciono virsune - kiausiniai. pasiekta civilizacine struktura - bezdzioniu lipimo atgal i medzius stadija... ---------- jei paziuret is tipines vegetariskos pozicijos - kad visus gyvunelius reikia "mylet ir saugot", tai kupranugariu populiacija ten jau yra didesne - jie mesos tikrai nevalgys. o vat aborigenai gali imt, ir persigalvot... jei mesedziai itikins sakykim. cia butu vegetarimo idejos totalinis pralaimejimas. tai logiskai vegetariska isvada, ekstremalioj situacijoj, kai nekenciami augalai masiskai suesti - butu humaniskiau sunaikint mazesne populiacija, o palikt grieztesnes linijos vegetarus - kupranugarius issaudyt is sraigtasparniu ten reiketu aborigenus dziaukites, kad Australijoj dar ne vegetarai valdzioje
Monochamus 2020-01-10 13:54
Kupranugarių turbūt dažnam žmogui gaila, bet reikia pabrėžti, kad kupranugaris nėra natūralus Australijos gyvūnas, žalą daro ne tik aborigenams, bet ir Australijos gamtai.
HardAxe 2020-01-10 15:10
jeigu pas mus atsirastų laukinių arklių ar pradėtų vietiniai AAA juos valgyt? Kaži... Rašo kaip baisiai didelį skaičių, bet tai tik 1% numatomos populiacijos. Ar tai turės įtaką?
kestutisz 2020-01-10 15:21
Tai čia viskas suprantama. TIk laikas tokiem pranešimam parinktas blogas - na ten rednekai su šautuvais sraigtasparniuose sudegusių kengūrų fone PR'ui bus ne kažką.
Giedriax 2020-01-10 18:39
Šaudyti gyvūnus yra aukščiausias gyvūnų gerovės standartas? Ką daryti su jaunikliais be tėvų tada? Jei tik sužeisi gyvūną o nenužudysi, tai kaip tada su skausmo sukėlimu? Ir kokiu būdu daugybė negyvų gyvūnų pasitarnauja kaimenės gerovei? Juk mažėja genetinė įvairovė. Susidaro toks vaizdas, kad gali daryti kokias tik nori nesąmones jei tik pakankamai įžūliai sugebi meluoti.
Heksogenas 2020-01-11 19:46
Papezejai beletristikos, o tai kur realus geresnis pasiūlymas?
mindaugas.vaitiekūnas 2020-01-11 20:05
10k kupranugarių dėl 2.3k aborigenų gerovės - skamba tikrai įtikinamai Jeigu būtų pasakę, kad šaudys kupranugarius, kad išgyventų jų pačių gentainiai, tai dar būčiau patikėjęs