Ar žinojote, kad sausis yra labiausiai nuviliantis mėnuo, o naujametiniai pažadai - pavojingi. Kaip to išvengti ir ką galima padaryti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2020-01-16 11:01
Čia labai įdomi pasamonės psichologija. Mes užduodame sau neįgyvendinamus rezolutionus ne todėl, kad norime jų pasiekti, o todėl, kad specialiai jų nepasiektume ir veliau nereiktų nieko daryti. ir taip ilgainiui sau padarome didelę brain damage, nes net nebesikuriame rezoliucijų nes "negalime savimi pasitikėti" Perfect rezolution reikia sudaryti maždaug taip, "kad net toks tinginys ir nevykėlis pridėjas minimalias pastangas galėtu jų pasiekti" - tada ji buvo sudaryta tobulai. pvz: ryte padaryti vieną pritupimą. Sakysi nesamoningas rezolution? (nes nenori vapšė nieko daryti) O realybė: tai yra taip paprasta, kad tu net būdamas komos būsenoi po naujų metų sugebėsi tai padaryti. Gal net 2. O gal vieną dieną padarsi 10. Esmė, kad ir ka padarysi, padarysi daugiau nei sukurtas planas, o tai privers tave vėl savimi patikėti. Taip, padarei 2 pritupimus ir tai nėra daug, bet iš kitos pusės džiaukis, tu padarei dvigubai daugiau nei supistas nevykėlis ir tai reiškia, kad tu nesi supistas nevykėlis. Žinokit, padaryti darbą blogai - yra gerai. Tai yra žymiai geriau nei nieko.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-01-16 22:40
Ištisus mėnesius klausiau youtubėj motyvacinių kalbų ir sėkmingai žengiau į priekį. O čia tokie straipsniai ar tie lietuvių motyvatoriai sakykim taip: kalba protingai, bet nė lašelio neįkvepia. Nu nulis! Visiškas! Perklausiau turbūt šimtus valandų to smegenų plovimo ir mano atveju jis tikrai veikia Kad ir tos pačios "motyvacija lietuviškai" paklausykit, yra pakankamai neblogų kalbų (nors nieko naujo jau n metų). O vienas iš geriausių motyvatorių man, tai Tom Bilyeu. Pvz. šita kalba (anglų). https://www.youtube.com/watch?v=crjXflAi8mg