Ką jis čia pasakė? JAV prezidentas Eloną Muską pavadino genijumi, įsipareigojo ginti nuo priešų ir trokšta abipusės meilės, bet kas buvo toliau, turbūt net ir Elonas nesuprato (Video)  (10)

Duodamas interviu CNBC žurnalistui Joe Kernenui, JAV prezidentas Donaldas Trumpas pasakė daug gražių žodžių apie Eloną Muską. Visgi, kai kurie pasisakymai pasirodė itin įdomūs ir keliantys klausimą: nejau JAV prezidentas žino, kas dedasi „Tesla“ kompanijos viduje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jūs turite suteikti jam [Elonui] šansą. Aš su juo kalbėjausi visai neseniai, jis taip pat daro ir raketas“, - Kernenui teigė JAV prezidentas.

„Jam [Elonui] patinka raketos. Ir, beje, jis jas daro gerai. Aš dar niekada nemačiau, kad raketos nusileistų be sparnų ir be viso kito, ir jos nusileidžia. Aš sakiau jam [Elonui]: Aš to dar niekada nemačiau“, - tęsė JAV prezidentas ir nesąmoningai įsipareigojo ginti Eloną Muską nuo neįvardytų priešų.

„Aš jaudinuosi dėl jo [Elono], nes jis yra vienas didžiausių mūsų genijų“, - sakė Trumpas. „Žinote, mes turėjome apsaugoti Thomą Edisoną ir mes turime apsaugoti visus tuos žmones, kuriems pirmiesiems kyla originalios idėjos, kaip lemputė, ratas ir visi kiti dalykai. Ir jis [Elonas] yra vienas iš mūsų labai protingų žmonių ir mes norime branginti tuos žmones.“

CNBC interviu pabaigoje Donaldas Trumpas leido suprasti, kad jis tikisi, jog jo meilė ir parama „Tesla“ generaliniam direktoriui Elonui Muskui sulauks atsako.

„Jis [Elonas] ketina JAV pastatyti labai didelę gamyklą“, - teigia Trumpas CNBC žurnalistui. „Jis [Elonas] privalo, nes mes jam padedame, todėl jis turi padėti mums“.

Yra ganėtinai sunku suprasti apie ką čia kalba JAV prezidentas Donaldas Trumpas. Tačiau aišku viena, jei jau „Tesla“ ketina JAV statyti naują gamyklą – pirmiausiai jie turi apie tai paskelbti.

Žinia, kad to iki šiol nėra padaryta ir jau Elonas tikrai nepraleistų progos apie tai informuoti visą pasaulį.

Tad yra sunku įsivaizduoti, jog Elonas būtų JAV prezidentui Donaldui Trumpui patikėjęs tokią informaciją anksčiau laiko, nei paskelbtų visiems. Juolab, kad ir šių dviejų vyrų santykiai niekada nepasižymėjo itin didele meile vienas kito atžvilgiu.

Todėl toks Donaldo Trumpo teiginys, greičiausiai, yra noras pasiųsti žinutę, jog „Tesla“ kompanija gali tikėtis kažkokios slaptos pagalbos iš Baltųjų rūmų, jei plės verslą Amerikoje.

Štai čia pagrindiniai interviu momentai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(46)
(17)
(29)

Komentarai (10)