Visa slapta informacija, kaip ant delno: Vokietijos kariuomenės kompiuteris parduotas už 90 eurų su informacija, kaip įveikti iki šiol naudojamas mobiliąsias oro gynybos sistemas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kyborg 2020-03-20 16:58
Straipsnio pavadinimas neatitinka turinio, informacijos kai sistemas kompiuteryje nebuvo. Pačiame straipsnyje juk yra tyrėjo citata, kad kompiuteryje buvo informacija kaip valdyti ginkluotę ir kaip ją sunaikinti, kas jos negalėtų panaudot priešo pajėgos. T.y. kompiuteryje buvo ginkluotės naudojimosi instrukcija. Apie jokias neviešas technines charakteristikas, kas yra tikrai slapta informacija ir gali padėt įveikt sistemą tyrėjas neužsiminė.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-03-22 19:07
Na sunaikinimas ir yra įveikimas. O straipsnyje nerašoma kokiu būdu galima tai sunaikinti, tad iš principo galima daryti prielaidą, kad tas būdas gali būti nuotolinis, ko pasekoje, priešas galėtų juo ir pasinaudoti. Kita vertus nereikėtų visada taip "giliai kapstyti": tai tiesiog prisikabinėjimai prie "pasaulio suvokimo". Turbūt pameni tą vaikystės žaidimą "sugedęs telefonas". Tai ir jis pastatytas ant "pasaulio suvokimo" pamatų, na o kas iš to išeina, turbūt irgi žinai