Naujas mokslinis tyrimas rodo, kad koronavirusas ne visus žmones paveikia vienodai – yra ryšys su kraujo grupe

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2020-03-25 11:53
Kraujo grupė logiška. O ar tiesa, kad negroidų rasė yra atsparesnė koronai. Ar tai eilinė ruskių propaganda, neva apsoliuti dauguma baltųjų..
NekenciuReklamos 2020-03-25 17:51
P.Amerikos vietinis (juodaodis) turi tiek panasumu su Afrikos vietiniais juodaodziais, kiek tu ir as turim panasumu su Eskimais. Stai tau ir atsakymas. Beje, negroidas, kaip savoka, techniskai teisinga, bet del istoriskai, rasistiniu ispuoliu ir izeidinejimu, prisidengiant tokiom frazem, siulyciau ju nevartoti, ypatingai prie tu paciu juodaodziu, nes cia tas pats kaip motery vadinti suka, kas velgi apibrezia lyty (kale), bet kaip manau, savo drauges/zmonos taip nevadini, nes tai yra yzeidimas/pazeminimas.
bahuriux 2020-03-26 12:09
Arfikiečiai dažniausiai bus (pirmos kraujo grupės, arba) 0, tai seniausia kraujo gupė, kuri yra atspariausia viskam ne tik koronos virusui, bet ir visoms kitoms ligoms. Bet dėl tos pačios preižasties 0 (I) kraujo grupę turintys žmonės labiau kenčia nuo autoimuninių ligų, nes jų imunitetas kurkas agresyviau veikia nei kitų kraujo grupių. Tas yra žinoma jau senai.
AAA000 2020-03-27 01:54
cia reikia sudetingiau tirt - bent jau vertint mirstamuma ir sunkiu atveju kiekius kiekvienoje grupeje. ir paimt vienodo dydzio testines grupes. kad atmest bent jau grubiasias paklaidas. o ne paimt ir bukai suskaiciuot. toks bukas tyrimas butu vertingas tik jei absoliuciai visus uzkrestus nustatytu esamoje populiacijoje. tada jau butu galima lygint tiesiogiai. o daba - ziauri statistine spraga. aiskiai imortalo tipo buhalteriai analizavo... daba ieskos statistikos sudinumo ekspertu palaimos... (tipo autorizuoti recenzentai... )