UK dirbantis Lietuvos gydytojas apie tai, kas darosi šioje šalyje ir pacientų potvynį: Lietuva atsilieka maždaug dviem savaitėmis, tad dar pamatysite, ko nematę - pamirškite kaltus, tiesiog ruoškitės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NekenciuReklamos 2020-04-16 16:39
Butent. daugelis reziduojanciu LT net neysivaidzuoja kas darosi UK arba kitose stipriai paveiktose ncov19 viruso salyse....Bet, kaip sakoma, ukyje uzauges, toliau kiemo tvoros nemato.
evaldosia 2020-04-16 18:25
jei mirtų daug žmonių dėl kvėpavimo aparatų trūkumo,išeitis būtu buitinis ,statybinis kompresorius .toks už 120 e,5-6 žmonėms.reikalinga būtu kiekvienam žmogui kompensacinė oro talpa,ir oro sklendės reguliuojamos elektronikos, kiekvienam atskirai.pigu pagaminti.
Arunas1948 2020-04-16 19:33
Uzmirsai kad reikalingas deguonis o ne oras.
Hm 2020-04-16 19:48
Tai kad Lietuvoje po dviejų savaičių galvojama dar sušvelninti karantiną... Čia gal GB atsilieka nuo Lietuvos?
HardAxe 2020-04-16 20:45
Tas pramoninis tai nelabai tinkamas, pas jį tepalo ore lieka. Manau greičiau jau iš čiužinio pompos kažkas išeis. Bet jie ten pompuoja deguonim praturtintą sudrėkintą orą? Negi tik šiaip plaučius makaluoja?
AAA000 2020-04-16 21:44
siaip daktarelis neblogai cia pasamrotavo, bet klysta keliose vietose. visu pirma jis yra vilnietis ir nesupranta Lietuvos realiju. Lietuva labai retai apgyvendinta valstybe su isimtimi - Vilniumi. UK visa labai tankiai apgyvendinta. ten socialiniai kontaktai visai kito lygio. simtmeciu tradicijos. pas mus ir nebus dideles apimties (staigaus greitejimo) epidemijos -isskyrus Vilniu nebent - o pranasauja, kad atsiliekam kitas dalykas - cia tik glusai taip samprotauja, kad reikia isgaudyt atvykelius ar pirminius uzkrato saltinius. isgaudyt reikia uzkrato nesiotojus. nesvarbu vietinis ar atvykelis, ar daktaras, ar valytoja. visus uzkrato nesiotojus reikia suvaryt i privaloma karantina. gydytojai skiriasi tik tuo - kad atsakingesni karantino besilaikantys, nei eiliniai pilieciai. bet uz tai jie nenusipelno daugiau algos. aplamai niekas gydytojo profesijos ar gerai dirbancio gydytojo nemenkina. bet sukurta gydymo sistema yra sudu sudas... vien del visokiu priovalomuju rinkliavu ir ju perskirstymo... cia gi monopolis su savo papildomom problemom. o cia aiskiai pasikeles ir susireiksmines fruktelis situo aspektu. jei cia norma tarp daktariuksciu - tai man gaila gydymo sistemos - ji ir toliau bus sudu sudas perspektyvoje... kai rodysit gydymo rezultata, kurio joks virusas nesugebes taip greitai ismust - tada galesit vaizduot pagarbos nusipelniusius profesionalus. dabar to nera ir cia gydymo sistemos krize. o ne zmonijos. ir kalti cia butent organizuoti gydytojai - kaip klanas korupcionieriu. o jam matai dar pagarbos uzsireike... ir algu priedo... gausi virsvalandzius ir bus jum priedas. kokios problemos? dziaugtis reikia - nereikliu klientu bumas uzpludo - kuriu net gydyt nereikia. pamovineji slangutes ir jei uzsilenkia - i duobe iskart... svarbiausia stampelius tegu pasidaro - corona auka... cia svarbiausias siuolaikines medicinos gydomasi irankis... aukso vertes specialistai, dejuojantys kad dirbt savo darba matai reikia... kasininkes kokios daba dar didesnius kruvius patiria, va ten tai auksines vertes specialistai... o cia kazkoks mankurtiskas lojimas is UK...
arthappyuphere 2020-04-16 22:13
tu vėl loji balvonas ne į temą ir savo menkystos rašliavom dergi Lietuvos (Mūsų, taip MŪSŲ, tu troli prakeiktas) sveikatos sistemą. Kartais ne per daug tau čia šitam forume demokratijos?
tomas_vaitkevicius 2020-04-18 03:53
Apibendrinant. Pandemijos metu gydytojai yra aukso vertės. Karantinas reikalingas sulėtinti sergančiųjų srautą į ligonines. Remiantis kitomis šalimis Lietuvoje sergančiųjų srautas turėtų žymiai padėti.