Elonas Muskas: „Neuralink“ į žmonių smegenis „bus implantuotas greičiau nei per metus – mes jau iš dalies esame kiborgai“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

BrendasGazuotas 2020-05-13 13:33
Matyt Ilono žolės tiekėjas serga o Džo gauna tik mirkytos. O gal Džo specialiai pakiša maskiui kad tas publiką palinksmintu...
HardAxe 2020-05-13 14:29
„Tam tikru laipsniu mes jau esame kiborgai“, - tvirtina Elonas. „Turite telefoną, nešiojamą kompiuterį… Ir jei šalia neturite telefono, jaučiatės taip, tarsi būtumėte netekę galūnių.“ bet jis kalba teisingai. Visa kita kaip ištraukiam iš konteksto ar išverčiam. Pabandykit šiais laikais be interneto iškepti naują pyragą, pastatyti namą, šiltnamį, pakeisti automobiliui tepalus.. Ką nors, ko nemokam mintinai. Turbūt retas eina į biblioteką ir skaito enciklopediją.
Arunas1948 2020-05-13 14:48
As irgi stebiuosi kodel nedaro kaip Kinijoje augindami kiaules, ten naudoja veido atpazinimo sistema ir tarkim 2 tukstanciu kiauliu ferma stebi duotuoju momentu, iskart pamato kuri kiaule suserga, as jau siuliau tegul man isega cipa ir per kompiuteri mano seimos gydytoja seka mano organizma, jeigu gauna signala kad kazkas netvarkoj tada skambina man ir tariasi ka daryti, cia tik svajone.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-05-14 06:59
Aną dieną žiūrėjau filmą "Fantastic Fungi". Pasirodo žmonės jau seniai turi technologiją kaip "prisijungti prie visatos"