Mokslininkai išsiaiškino, kokio tipo žmonės siaučiant pandemijai išpirko tualetinį popierių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2020-06-24 13:06
Sutinku, jie jaučia akivaizdų nesaugumą, bet kaip saugumą gali užtikrinti tualetinis popierius? Ar tyrime buvo klausimai kaip jie naudoja popieriaus perteklių? kiek jiems darliko ir pan? Ką jie mano dabar apie tokį elgesį?
NekenciuReklamos 2020-06-24 15:56
Pamenu, vaiksciojau UK parduotuveje ir is tolo stebejau senuka (kokia 80 metu), ir jis man atrode toks pasimetes ir nezinantis ka daryt, kai sustojo skyriuje kuriame buvo parduodamas tualetinis popierius ir popierines virtuves sluostes O parduotuve DIDZIULE, skyrius DIDZIULIS, o ten nieko nebuvo, viskas kaip issluota Net maisto produktu nebuvo (makaronai, ryziai, miltai, kiausiniai ir t.t.) Zdz, tas masinis pirkimas yra tik bukaprociu baime del nezinios. Ir tai nera zmones kurie galvotu apie kitus.
Broniusg 2020-06-24 17:38
Ir dar: Kažkokiu išgalvotu sąžiningumu čia net nekvepia. Bukumas + paranoja su pavydo prieskoniu (kitiems špygą).
GNU 2020-06-25 10:48
Kad šitas klausimas jau buvo atsakytas. Tualetinis tiesiog didžiausia iš būtino reikalingumo suvartojimo prekių, tad tiesiog skaitine prasme jų lentynose gerokai mažiau, nei pvz tokio pat kiekio makaronų ar ryžių ir dėl to jis grečiau iš tų lentynų dingsta. Plius dar prisideda psichologinis efektas, kai žmonės mato, kad prekė gretai dingsta, jie labiau linkę ja apsirūpinti.