8 keisti faktai apie protingus žmones: ar pasižymite šiomis savybėmis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gediminas.bulkšas 2020-06-26 15:28
Prieš 40 m. žurnale „Mokslas ir gyvenimas" buvo pateikti tyrimo duomenys, kad geriau mokosi lytinius santykius turintieji.
Hm 2020-06-26 17:37
Man patiko pasisakymas, kitame tinklalapyje po šiuo straipsniu - jei žmogus kemša maistą į skrandį kaip kiaulė, žiūri į veidrodį ir nemato, kad į jį žiūri kiaulė, tai ar jis protingas?
conjurer 2020-06-27 01:31
Kaip suprantu atrinkti padriki duomenys iš skirtingų tyrimų, ir neįvardinti nei procentai prie "Fakto", nei kaip buvo atliekamas tyrimas dažniausiu atveju. Turbūt daug ką įžeisiu bet pridėsiu dar vieną punktą:
AAA000 2020-06-27 12:44
kvailai parasei. protingi zmones aplamai netikintys. protingi zmones - tikrinantys, abejojantys ir analizuojantys. internetas cia isvis ne prie ko... tai tik informacijos apsikeitimo erdve. pati savaime ji nei gera, nei bloga. tai tik irankis. jei tu valgai su kastuvu, o kasi griovius su saukstu - nes taip galima - tai cia tavo problema, o ne interneto ir tai nera negalima, nesamone ar tikejimo klausimas. tai tiesiog netipinis panaudojimas. esme ir yra duomenu tinkama interpretacija. nes kvailys nesupras ir padaryus isvadas. o protingas supras ir padarys isvadas. ir daznai isvados net sutampa - nors ju priejimo keliai skiriasi bet tai nereiskia kad visi nusipelne gaut po medali, jei sutampa nuomone va apie tai sitas straispnis - kaip atseit gaut protingumo medali kvailiams elementari tipine buhalterija...