Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
bahuriux 2020-07-10 15:13
Parašysiu savo "firminį" šašlykų receptą:
vietoj kompoto 3l alaus nežinau kodėl, bet su alum geriau virškinasi.
Kai dedu šašlykus ant šašlykinės, nu kai anglys jau nebėra su liepsna, tuo pačiu metu kasnors suberia ryžius į verdantį vandenį, išverda ir iškepa viskas kartu. Ryžius naudojam dėl tos preižasties kaip straipsnyje ir rašė, kad palengvinti skrandžiui darbą. Šalykus mėgstu gerai iškeptus ant nekarštos ugnies, kepu daugiau nei 30min (ir neklausau "profų" kurie degina labai karštai 5-10min, nes gaunasi angliukai su kraujais viduj.)
Pabandykit iš šoninės ir kefyro skanu nerealiai, vien galvoti apie tai yra "nuodėmė", o valgyti tai net burnoj tirpsta, garantuotas persivalgymas
PS. niekas taip nesugadina šašlykų, kaip šašlykų prieskoniai ir moterys
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Šašlykai – baisi nuodėmė sveikatai? Jeigu atsiminsite kelias taisykles, galėsite valgyti be sąžinės graužaties