COVID-19 vakcinos sukūrimas grąžins buvusio gyvenimo tėkmę? Tyrimai rodo, kad net esant vakcinai - nauja užduotis pareikalaus titaniškų pastangų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2020-09-07 22:19
Kas bijo, kas šika į kelnes dėl šitos Karūnos tegu skiepijasi o manes nebadys ir neužkrėtinės b*b*s žino kuo. Buvo straipsnis kaip čiuvas vos kojų neužvertė nors jau buvo tris kart skiepytas nuo gripo prieš sezona ... Pasaulio Sveikatos Organizacija skaičiuoja, kad per metus gripas nusineša apie 650 tūkstančių gyvybių. Tačiau geriausia apsauga išlieka skiepai! Really ??? Organizmo grūdinimas, aktyvus fizinis laisvalaikis, sveika mityba STOVI AUKŠČIAISIOJE VIETOJE jei nori nesirgti.
kukulis4 2020-09-08 07:45
Stiprpiai pasakyta! Gelezine valia ir stipri pozicija (jei ka, tai as cia juokauju). O, bet, taciau, buk tu koks nori, bet kai be skiepo neileis net i jobana parduotuve, tai nueisi ir pasiskiepysi. Ir jei reiks, skiepysies kas 3 menesius.
Hm 2020-09-08 08:13
O tai gal pigiau ir paprasčiau būtų vaistus sukurti? Taigi ne nuo visų ligų skiepijama...
HardAxe 2020-09-08 10:02
kai nei viena atostogų kryptis neįsileis be privalomo covid skiepo greit nuomuonė, ypač jaunimo tarpe, pasikeis. Neskiepyti didžiąja dalim liks tik visokie runkeliai ir redneck`ai.
kukulis4 2020-09-08 14:56
Kiek as, nieko bendro su medicina neturintis, suprantu, tai vaistu nuo virusu, is principo, nera. Yra vaistai simptominiam gydymui, ir yra antivirusiniai vaistai, kurie is esmes, gali pristabdyti viruso plitima, taciau su virusu imunine sistema privalo susidoroti pati. Antibiotikai, priesingai negu bakteriju, virusu nenaikina.
AAA000 2020-09-08 16:09
manau yra. ir daug. cia priklauso nuo vaistu poveikio metodikos. ar gydymo budo. antibiotikai tik vaistu grupe, kurie orientuoti kazkaip zalot bakterijas. ar trukdyt jom sakykim nevaldomai daugintis. o likusi darba irgi daro imunine sistema. arba kitos sistemos - pvz karscio kelimo ir pan. as manau daug savygydos ir regeneraciniu mechanizmu veikia vienu metu. klausimo sudetingumas tame ir yra, kad reikia matyt visa paveiksla. kas organizme vyksta gyjant. ar blogejant situacijai. o visi tik kliedi, kad "stebuklingi vaistai" isgelbejo. pastampuokit tokiu ir pirksim jie tik galbut pusiausvyra pakreipe isgijimo naudai. vakcinacija aplamai net ne gydymas. ir ten jokie ne vaistai. tai prevencinis karantinas. LAIKINA PRIEMONE. cia ir yra blogiausia, kad ta laikina priemone tampa pastovia. as buciau uz genetine vakcinacija. ikistu genu modifikacijas kokias ir palikuonys gimsta atsparus. o nemodifikuotus palikuonis uzdraust. ar uzdraust vaiku turet. tie skiepai - sudo malimas... nepakankama priemone. ypac kazkokie kasmetinai skiepai - tipo gripo. cia nesusitvarko medicina. skiepija ir jokio progreso... faktiskai naujas virusu rusis skatina isplist tokia atsilikus skiepu sistema kaip dabar. butent agresyvesniu viruso atmainu. kol nera sukurto veikiancio skiepo agresyvios atmainos sunkiau plinta. o kai jis bus - sustabdys tiketina svelnesnes formas. o sunkiu formu - ne. ir gausis kaip uzdelsto veiksmo bomba...
vanduo4 2020-09-08 22:06
- Manau kad šito nebus, nes tada kils revoliucija. Jau senai diegiamas tas prievartinis skipijimas vaikų mokykloje, dabar suaugusieji dėka pandemijos. - Manau tai neteisinga versti sveikus žmones skiepytis, tuo labiau kai ta liga nėra jau tokia mirtina. Nepasiskiepysi - numirsi ir tai tavo pasirinkimas, o ne prievarta; - Jau SARS pandemijos metu buvo nustatyta, jog skiepas visiškai sunaikina imunitetą. O vokiečių mokslininkai netgi paskelbė, jog skiepas įveda genetinius pokyčius, kurie nešiotojui nepsireiškia niekaip, tačiau pakeičia jo DNR, dėl ko jo vaikai gali turėti gebėjimo susikaupti, t.y. intelektualinių problemų. - Kas paneigs kad ir dabar ta pandemija nėra tik priedanga kokiam masiniam žmonių DNR kodavimui. Gandai yra gandai, bet mes turim išsaugoti pasirinkimo laisvę. P.s. jeigu neįleis į parduotuves be skiepų - nusiaubs tas parduotuves išbadėję žmonės.
HardAxe 2020-09-08 22:34
Man regis yra vaistų, bet specialus vaistas konkrečiam virusui. O antibiotikai veikia visas bakterijas ar tai jų grupes, na su išimtim.
kukulis4 2020-09-08 22:42
Apie samokslo teorijas as nediskutuosiu. Taciau kalbant apie antiskiepu diskriminacija - cia net nereikia valstybes reguliavimo. Jei tik bus realus pagrindas, privatus sektorius reaguos zaibiskai. Pamodeliuokim situacija. Atsiranda realiai veikiantys skiepai nuo COVID. Ir atsiranda kazkoks antiskiepas, kuris atsisako buti paskiepytas, bet nori skrist kad ir i Ispanija. Randominis oro vezejas turi pasirinkima - arba isileist antiskiepa i lektuva, garantuot distancijos islaikyma aplink ji (realiai palikt aplink ji 8 laisvas vietas) ir vistiek neturet 100% garantijos, kad jis kazko neuzkres, arba jo neskraidint. Manau, kad tokioje situacijoje vezejas geriausiu atveju pasiulys nusipirkt tas 9 vietas skrydziui. O realiai tai pasius nx. Ir niekas jam to neuzdraus.
kukulis4 2020-09-08 22:55
Nesigincysiu, galbut. Gal atsiras kasnors, kas apie tai realiai nusimano, tai ir apsvies