Neurologai atskleidė, ką kiekvienas privalo žinoti apie miegą: padės išvengti ir nutukimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-09-22 10:24
nu va - bent vieni nutare laiko nesukiot. daugiau tokiu reik. daugiau rasykit apie tokius. kur turi bent jau logiska pagrinda - kodel verta nesukiot. o tai verslas su savo lobistiniais parazitais jum tuoj sumontuos laikrodzius i siknas su distanciniu laiko sukiojimu. ir dar uz tai susimokesit privalomai
Ernestass 2020-09-22 13:02
Aš tai kiekvieną dieną einu miegoti po darbo. Keista man, kad žmonėms užtenka 10-20 minučių. Man per tą laiką tiktais susistabdo organizmas ir įeiną į miego būseną, tuo laikotarpiu dar nemiegu giliai. Pamiegu aš 30-60 min įprastai + iki 30 minučių lengvo miego kai organizmas iš lėto bunda ir gilus miegas pereina į tokį lengvą poilsį. To užtenka, kad pasijaustu tas organizmo perkrovimas ir galiu toliau žvalingas leisti savo vakarą. Paprastai einu miegoti pavalgęs, nejaučiu, kad būtų sunkiau užmigti tačiau šiandien bandysiu vakarienę valgyti ne grįžęs iš darbo, o po pietų miego. Žiauriai nemėgstų rytų, visa darbo diena man yra lengva ir greitai praeina palyginus su rytiniu atsikelimu. Mano natūralus ritmas (su ir be pietų miego) yra eiti miegoti po 12'tos valandos nakties. Aš vienas iš tų žmonių kurie vakare būna išvargę, bet atsigauna natūraliai atėjus nakčiai. Tai arba turiu eiti žiauriai anksti miegoti arba per vėlai. Dėl to įprastai man neužtenka nakties miego kai reikia eiti į darbą ir tai kompensuoju pietų miegumi. Paradoksaliai, man netgi buvo lengviau keltis penktą ryte ir atitinkamai eiti miegoti 10'ta nei, kad keltis 7'ta, bet eiti miegoti 12'ta. Aš nemėgstu būti pavargęs. Nesuprantu kaip kiti žmonės gali tempti tokiu tempu kai jie visiškai nepaiso savęs.
eXpo 2020-09-24 23:12
O as jau 5 metai nepriprantu keltis 5 ryte, man geriau butu keltis veliau ir gult veliau. Dabar miegot einu apie 22.00. 7 valnados miego , uztenka pilnai, jokio mieguistumo darbe. Nu bet tas issivertimas is lovos 5 ryte tai labai nesmagus.