Kaip COVID-19 gali būti besimptomis ir kodėl gripo bijome mažiau? Po gydytojo atsakymų klausimų nebeliks

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bruonius 2020-10-15 00:26
Sergu baisia liga, bet esu besimptomis. Duokit biuleteni arba visus uzkresiu. Pries kuri laika butum isvadintas simuliantu, o dabar normalu, juk "mokslininkai" nemeluos
HardAxe 2020-10-15 10:08
yra vaistai nuo gripo?
menten 2020-10-15 11:35
Daugybė, Lietuvoje naudojami oseltamiviras, zanamiviras, peramiviras, amantadinas ir kt.- visi jie veikia gripo virusą. Komerciniai pavadinimai gal geriau žinomi, bet reklamos nedarysim
NekenciuReklamos 2020-10-15 12:59
juokingiausia, kad TU neturedamas tinkamo issilavinimo (net neabejoju, kad 12kos klasiu biologijos kurso egzamino neislaikytum) manai turys pakankama ziniu bagaza ir dedukcinius ygudzius, kad yvertintum kur yra melas, kur yra teorija, o kur yra realytivi tiesa paremta faktais, kai kalba eina apie covid19 pandemija. As tau £10 000 duodu jeigu leisi, kad tavo nosiarykle istepciau serganciojo covid19 gleivemis. Video kaip buvo atlikta procedura, kokia tavo ligos eiga ar kad nebuvo jokio ligos ir t.t. butu talpinama Youtubeje. Visas Youtubes skirtas honoraras zinoma atitektu man. p.s. beje, jeigu susirgtum, negautum ne cento, nes, kaip ir pats minejai "tarp eiluciu" liga neegzistuoja.
HardAxe 2020-10-15 13:28
Tai kodėl man gydytojai visada skirdavo tik pracetamolio, kartais su priedais (gripex, teraflu...)? Yra kažkokių minusų naudoti antivirusinius vaistus? Gal tada yra vaistų nuo bronchito? (nuo bakterinio padeda antibiotikai, o jeigu virusinis?).
Bruonius 2020-10-15 23:29
Dekoju uz TU. Tamsta nesuprasdamas ka rasai ir megindamas pazeminti kreipiesi teisingai. Valiutos nereikia, aciu. As ir Tevynej labai neblogai gyvenu turedamas daug laisvo laiko. Virusas yra, taciau kazkas leme, kad butent COVID-19 gali buti besimptomis. Simptomai, senatis ir brokas - viskas. Ir nera ligos, kuri nepranestu apie save simptomais. Paprasciausia mes nesuprantame kada ir kaip organizmas apie juos pasako. Nuovargis, prasta savijauta jau tapo kasdieniska ir iprasta, todel vezys ir islenda jau velyvoje stadijoje. Mes net neisivaizduojame kaip turi jaustis sveikas zmogus ir kas tai per jausmas. Kuo daugiau sintetinio maisto, legalizuotu narkotiku, televizoriaus ir pirmyn i forumus eilines nesamones ginti. Esame uz rankuciu vedami i visiska nudebilejima, o sveiko proto zmoniu greit visai neliks. Ir vaiksciosit gerbiamieji su kaukem, salmais ir plikom subinem itin efektyviai saugodamiesi nuo absoliuciai besimtomio COVID-21
NekenciuReklamos 2020-10-16 09:06
o tu save laikai sveiko proto zmogumi?
menten 2020-10-19 16:44
"? Geriau paieškok infekcijos, kuri negali būti besimptomė*. Gripas, tymai, raudonukė ir t.t. visi gali būti beismptomiai. Galų gale, giminingi - SARS, 229E, NL63 .... Būtų labai keista, jei COVID negalėtų būti besimptomis - čia tikrai būtų kažkokia išimtis ir anomalija. Kas mokėsi medicinos, turbūt nestebina ir net klausimų nekyla dėl tų besimptomių atvejų. O tam tikrai visuomenės daliai - čia negirdėti ir nesuprantami dalykai, kaip taip gali būti. Bet patikėk, žmogaus kūne yra dar ne tokių keistų dalykų, besimptomė infekcija čia mažiausiai stebina. *nu gerai, ten kokia pasiutligė galbūt, bet čia išimtiniai atvejai ir čia kalba eina apie respiracines infekcijas.
Evil 2020-10-21 10:48
Tefteli, gal nereikia apie išsilavinimą: "turys", "ygudzius", "yvertintum". Savęs pasižiūrėk.
NekenciuReklamos 2020-10-21 13:03
Ar as kazkokius tavo standartus turiu atitikt, kad buciau yvertintas kaip issilavines? Na, bet pasiaiskinsiu - tuose 3juose zodziuose jeigu "y" pakeistum y "i" nosine, gautum visiskai taisyklingus zodzius, o as taip rasau, kadangi pas mane nera LT "klaviaRuros" isdestymo (nes man visiskai nerupi visos tos lietuviskos raides ir as negyvenu LT jau eile metu). Tad, gramatikos naci, geriau parasytum kurioje vietoje broniukas yra teisus Arba as - neteisus p.s. rasydamas atsakyma, nepamirsk gramatikos ir skyrybos taisykliu, nes jeigu parasysi netaisyklingai - apsijuoksi p.s.p.s : radau tavo senesny komentara: "...o paskui toks "labai nusimanantis" teftelis pradeda aiškint, kokie blogi yra TFT ekranai...". Man toks klausimas tik iskilo, ar tu visus vadini "tefteliais", nes ir mane tokiu pavadinai, nes anot taves tai yra originalu ir kandu, ar tiesiog tau vaizduotes neuztenka sugalvoti taikliu yzeidimu?
Evil 2020-10-21 13:15
tau pasakyt kur eit? "senesny, yzeidimu" - nes tu realus idiotas ir teftelis.
NekenciuReklamos 2020-10-21 15:43
idiotas ir teftelis...ach...Na, kaip ir minejau esi BE fantazijos, bet tai pilnai suprantama, kadangi tau tik gimus, tavo dabartinius smegenu vingius padare bedauzant dar minksta nesusiformavusia kudikiska kaukole y tualeto bakely Del to tikriausiai ir tavo forumo nickname - "Evil" Velniskas, amoralus Zinai, juokingiausia, kad tokios protiskai atsilikusios klipatos kaip tu net nesuvokia kokie yra apgailetini sitame kontekste... Bet, as gailestingas zmogus, tu dar pabendrauk su manim, ir as pazadu, kad padesiu tau atsiskleisti, kaip asmenybei, nepaisant fakto, kad visgi tavo smegenu vingiai buvo formuojami tualete...
Evil 2020-10-21 16:06
kai pradesi skirt galininką nuo vietininko tada aiškinsi. dabar gali eit -14.408 -71.300
NekenciuReklamos 2020-10-21 16:54
Atsake zmogus, kuris net nezino, kad po tasko, sakinys pradedamas didziaja raide "...kai pradesi skirt galininką nuo vietininko tada aiškinsi..." - ka tu cia nori tuom isreiksti? Kad, man pradejus skirti galininka nuo vietininko, tada galesiu kazkam, kazka aiskinti? Deja, sitoje vietoje "...nuo vietininko tada aiškinsi..." atsiranda daug vietos interpretacijai Kam aiskinti? Ar apskritai galesiu aiskinti? Tu kazkaip "sumalei" toky paprastuty sakinuka ir padarei tokiu loginiu klaidu, jau neminint gramatikos, kad tavo Lietuviu kalbos mokytojai/jui turetu but geda, bet ji/jis tikriausiai nezino, kad tavo galva buvo dauzoma, mano minetoje istorijoje, y tualeto bakely O gal paklausiam placiosios publikos, kad jie nusprestu, ar tu esi tas zmogus, y kury mes visi turetume lygiuotis, kai kalba eina apie nepriekaistingai parasytus sakinius, isreiksta logika ir gramatika? Tad, ka apie tai manai smegma?
Evil 2020-10-21 20:19
"y kury", "toky paprastuty" - tu rimtai idiotas?
NekenciuReklamos 2020-10-21 21:02
Uzstrigo "plokstele"? Toks jausmas, kad tavo galvoje sukasi tik tokie zodziai: teftelis, idiotas, teftelis, idiotas.... Ar tu esi tas ligonis su OCDC sutrikimu, kai vienas is ligos variantu, kai pacientas, net negali perskaityti sakinio, jeigu jis parasytas netaisyklingai?