Saturno palydovas Titanas darosi vis įdomesnis: aptiktos įdomiosios molekulės leidžia svarstyti nežemiškos gyvybės klausimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audrius.kazlauskasro 2020-11-12 08:56
nu jei chebryte gali tirti kas ten TITANE per molekules tai man namie net neverta kazko slepti.... viskas kaip ant delno... tas tyrejas net nuo zemes atsispyres nebuvo ir gali kazka pasakyti kas ten kaip titane grinai tik TEORISKAI
Monochamus 2020-11-12 15:08
Aš nesuprantu, čia iš daug akauntų tas pats bukaprotis rašo, ar kokiame nors ezoterininkų forume visi sutartinai nusprendė ateiti trolinti technologijos.lt forumo?
Hm 2020-11-12 17:36
Jei tik pradėsite piktintis, dėti minusus, tai tik paskatins ir toliau reikštis, būti dėmesio centre. Geriausia profilaktika ir tai pastebėjau kituose forumuose - nekreipti jokio dėmesio... neskaitėm, nematėm, nežinom, nevertinom... apie tokius trolius nieko negirdėjom... o apie ką mes čia kalbėjomės? Apie Titaną?...
Monochamus 2020-11-12 18:02
Ir kas iš to, kad ignoruosi tu, ignoruosiu aš, ignoruos jonas ir petras, bet Kazys įsivels į diskusijas ir viskas nueis per niek. Visi nariai niekad vieningai neignoruos. Aš kiek pastebėjau iš kitų grupių, tai geriausia tokius baninti iškarto po pirmo tokio lygio posto, kitaip visas forumas pavirs į kažkokią mėšlidę, kur vietoje normalių diskusijų bus plokščiasmegenių užsitrolinimas ties elementariais dalykais. Būtent į tai, į ką šiuo metu pavirtęs.
conjurer 2020-11-12 19:01
Bet jis nebūtinai trolis, gali būti šiap nežinantis apie spektro analizę, ar tai kad buvome nuleidę zondą į titaną. O šiap trolių ignoravimas privedė prie brexito, 4 metų su trumpu, ir kitų nesamonių. Šiame forume gal ne taip, bet kituose kur protingi ignoruoja trolius, kvailesni negirdi kontraargumentų.
conjurer 2020-11-12 19:04
O tu avelę tiki kad titanas egiztuoja? Tos kitos planetos yra dydžiųjų valstybių konspiracija, nieko daugiau. O mėnulis yra holograma, kuriai sukurti NASA ir ROSKOSMOS paskiria didžiulius biudžetus. O tu dar skaitai tokius straipsnius, it tampi vis didesne avele.
conjurer 2020-11-12 19:08
Va taip reikia jiems atsakinėti, kad jaustūsi dar labiau atsilikę nuo naujausių konspiracijų. Labai svarbu dėti daug besijuokiančių veidelių, kad pažemintum tą žmogų su kuriuo kalbiesi. Jei bandai sakyti kažką protingo, jie nesupras. Bet kaip sakiau ankščiau, čia tik su troliais taip reikia, būna ir šiap neišmanančių.
Monochamus 2020-11-12 19:19
Aš juk nesiūlau valstybinės cenzūros, prie ko čia brexitai kalbu apie šį forumą, aplinką, kur branduolį sudaro mokslu besidomintys žmonės. Visi tie troliai lygiai taip pat gali turėti savo plokščios žemės forumą ir baninti mus jei užklysime - nes tada jau mes būsime ne į temą prie jų grupės. Jei norime išlaikyti tokį, koks yra, o ne delfi komentarų lygio, tai reikia moderavimo.