Šiurpioji giljotina - buvo daug manančių, kad šis įrankis neišpildė pagrindinės savo funkcijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2020-11-27 17:23
Na as manau, kad kulka i pakausi yra pats humaniskiausias (jei apskritai galima vartoti si zodi mirties bausmes kontekste) mirties bausmes metodas.
SaMaras 2020-11-28 09:22
Na su kulka irgi gali būti visokių niuansų.. smegenys irgi labai jau idomus reikalas ir karo metu isgyvendavo nunešus nemažai kaukolės ir padarius nemažai netvarkos smegeninėje.. Jeigu reikėtų rinktis, tai rinkčiausi kad pirma duotų narkozę o tada jau koks skirtumas ar gilijotina ar kraijo nuleidimas ar daugybinis subadymas... Atsibusti vistiek neteks kaip po operacijos, tai galima ir didesnę dozę duoti, kad būtų užtikrintai
Shinigami 2020-11-28 09:37
Humaniškumo atžvilgių (dėl kankinimosi) aš manau, kad giljotina yra pati humaniškiausia ir labiausiai automatizuojama, mažiausiai klaidų gali būti. Aš pats kirtau vištai galvą. Po galvos nukirtimo vištos kūnas (be galvos) dar pora minučių lakstė po kiemą. Ar tai reiškia, kad višta buvo gyva tiek laiko ir be galvos? Kai buvau vaikas buvo paplitusi pramoga. Atsitupi, dešimt kartu greitai ir gyliai įkvėpi (paskutinio įkvėpimo neiškvėpi), staigiai atsistoji ir suspaudi krūtinę. Po keliu sekundžių prarandi sąmonę. Kiek žinau, tai yra dėl to, kad staigiai sumažėję deguonies kiekis paduodamas į smegenys. Kiek deguonies paduodama į smegenys kai nukertama galva? Ar tokiomis sąlygomis gali funkcionuoti sąmonė? Kiek žinau, kai žmogui dėl kažkokių priežasčių sustoja širdis, jis taip pat praranda sąmonę. Nei karto neteko girdėti, kad žmogus atgautu sąmonę neatstačius širdies plakimo ir kraujo padavimo į smegenys. Giljotina gali būti tik "purvina" mirties bausmė, nes yra daug kraujo, bet užtat laidojimas bus švaresnis. Peršovus galva, padaryta žaizda bus sunkiau paslėpti. SaMaras, problema, kad ant narkomanų narkozė neveikia. Va čia ir didžiausia problema.