„Pirmų metų rezidentė“ apie tai, kas darosi Lietuvos ligoninėse: bandau praustis, šveistis, nusitrinti visas šlykštynes, visus įžeidimus ir pažeminimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2020-12-15 12:45
Gerai, kad homeopatija pas tamsta kabutese. Sitas aliejukas gal ir padeda. Is sito aliejuko pagamintas homeopatinis preparatas - tikrai ne.
immortallt 2020-12-15 13:07
Čia darželis ar kas? Omeny dabar grynai dėl savo ego nužudys kelis tūkstančius žmonių. Nes yra šūdo gabalai neturintys kompetencijos (proto savo kišenę pasipildyti ar keliuką nusitiesti užtenka), jokios meilės Lietuvai ir jos žmonėms, o kiti drįsta jiems tai priminti. Todėl reikia šmeižto kompaniją ištisai varyti, meluojant, išgalvojant procedūras, klastojant įrodymus ir pan., o kartu ir dangstant savo milijoninius nusikaltimus. Labiausiai šokiruoja žmonės, kurie bando tą sklypo už 1€ istoriją TSLKD prikišti, neva apvogė kažką. Bet jiems nedašyla, kad nupirkta įmonė su skolomis. Jiems nedaeina, kad pirkdami už 1€, Landsbergienė turėtų didesnį pelno mokestį sumokėti, nes mažiau išlaidų patirtų. Kad realiai kas nebent galėjo susimažinti pelno mokestį, tai pardavėjas. Tuo tarpu apie Karbauskio kokius 50 mln. eurų išvengtų muito mokesčių už trąšas, kur pirmos instancijos teismas pripažino kaltę (šiaip jau senai šitą bairį žinojau, nes jei bent kiek domiesi šia rinka, žinai, kad Rusijoje nėra techninių galimybių pagaminti tokių trąšų, kokias Karabasas neva importuoja), tai jau jiems nė motais. Jis verslininkas kuris sąžiningai užsidirbo, kiek jis sumoka kitų mokesčių! Kai pasakai, kad iki 200 tūkst. per metus, valdydamas turbūt jau 40 000 hektarų žemės aiškina, kad meluoji... Vat tokie ir palaiko visokius populistus, vat tokie ir sukėlė šitą bangą. Ir taip, šiek tiek perdėjau, sakydamas, kad švedai nieko nedaro. Daro, bet na neįveda tokių griežtų ribojimų.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-12-15 13:24
Keista, kad tu čia įžvelgi aliejuką - aš ten radau arbatžolių.
kukulis4 2020-12-15 14:20
Ten raso 'CBD'. CBD dazniausiai sutinkami aliejuku pavidalu. O ar ten aliejus, ar arbatzoles ar dar kasnors, tai nei as gilinausi, nei man rupi. My point is - kad nera neimanoma, kad sitas ar koks nors kitas preparatas nedaro teigiamo poveikio imuninei sistemai. O vat, kad homeopatinis preparatas nedaro absoliuciai nieko - faktas.
conjurer 2020-12-15 15:32
Nah, jie turi cukraus, tai praktiškai veikia kaip maistas.
kukulis4 2020-12-15 15:36
Del sito nesigincyju.
who 2020-12-15 18:56
Nėra altruistų nei vienoje partijoje. Gal kas ateina su gerais norais, bet žmogiški faktoriai daro savo. Vis tik politinė konkurencija geriau nei monopolija/diktatūra. Pritariu, kad valstiečiai galėjo labiau pasistengti, nors ir konservatoriai būtų prisiėmę laurus.