Plokščios Žemės kultas. Kodėl jis tampa vis populiaresnis? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NekenciuReklamos 2021-01-06 14:48
o mano galva, tu cia pats "uzriebinai" apie rusus. Visu pirma genocidas yra NAIKINIMAS pasitelkus atitinkamas priemones (fizine, psichine prievarta, deportacija y niekur ir t.t.) Lietuva niekados nesieme prievartiniu priemoniu sunaikinti esancia/buvusia rusu populiacija, isskyrus karo ir partizanu laikotarpius. Kai tuo tarpu patys sovietai/rusai, lietuvius veze vagonais, ir atlikdavo egzekucijas tukstanciams. Antra - rusai tikri kovotojai, kad sneka vien rusiskai??? Ar zinojai, kad kinieciai elgiasi analogiskai? Jie visur elgiasi pagal savo paprocius, etiketa ir stengiasi sneketi vien tik savo kalba, skirtumas tik tas, kad jie net neslepia, kad jie yra aukstesne, geresne rase lyginant su juodaodziais baltaodziais. Senieji rusai taip elgiasi todel, kad jie visai nepriestarautu sovietu sajungos sugryzimui. Ir manau, kad tu jau supranti link ko as lenkiu, tai rasydamas. Kaip pvz, as esu emigraves, ir sneku svetima kalba, laikausi tos salies paprociu ir taisykliu, ne todel, kad as jauciuosi mazesnes vertes, bet todel kad as gerbiu aplinka ir zmones (zinoma tuos kurie gerbia mane) tos salies kurioje as gyvenu. Ir as sirdyje visada isliksiu lietuvis, netgi snekedamas svetima kalba. LT rusai besielgdami priesingai, tiesiog parodo, ant kiek jie negerbia tos pacios salies kurioje jie gyvena...Na, zinoma, as atmetu tuos variantus, kai zmogus yra ant tiek neissilavines, kad jam tiesiog techniskai yra labai sudetinga ismokti svetima kalba.
conjurer 2021-01-06 15:57
Ne man tai aiškink. Aš tik "riebindamas" bandau jus visus priversti susimąstyti, kad gal neverta bet kokio pirstelėjimo, kuris įžeidžią kažkokią kultūrą, laikyti genocidu.
Misteris 2021-01-08 09:49
PLOKŠČIAŽEMININKAI yra INFILTRATAI .Prisiminkite kaip buvo paimta TROJA...
shiqunas 2021-01-15 11:38
Ką daryt, kad iš kaimo neišvažiuoja ir bobutėm tiki. Budizmas turi savų perliukų, musulmonai taipogi, visos religijos tėra įrankis, įrankis kultūrai ar moralei apipavidalinti, rytuose vienaip gyveno, vakaruose kitaip, šiaurėi dar kitaip ir neišsivaizduoja kitaip...tikĖJIMAS, Tad kodėl męs prisistatėm bažnyčių? Buvom pagonys, o dabar apie kažkokius vidurio rytų dievus šnekam? Kodėl? Baimė ir nauda, nesutiksi, būsi paukotas dievams. Dabar tarp ploksčiažemių tokie autoritetais laikomi, taip kaip ir nestebina, siekiama tos pačios valdžios, autoriteto, dopamino... Mato niša ir bando lyst, savo ratui toliau smegenis pudrinant, durninant...
pe3 2021-01-16 09:43
nu ir daug čia prirašėt.. Pats esu agnostikas, bet paskaitinėju bibliją, o ten daug įdomių ir keistų dalykų prirašyta, labai rekomenduoju visiems tikintiems senajį testamentą perskaityt, bent penkiaknygę. Senojo testamento dievas nesako, kad nėra kitų dievų, kaip tik priešingai. Kai kūrė žmogų: padarykime žmogų pagal mūsų paveikslą Pirmas įsakymas: neturėsi kitų dievų ne todėl, kad jų nėra, o todėl, kad tavo dievas yra pavydus ir kerštingas dievas (čia sutrumpintai) Trečiam puslapyje asmuo save vadinantis dievu skelia tokį: "Tik pažiūrėk, žmogus tapo kaip vienas iš mūsų" - su kuo kalba naišku, bet panašu, kad su sau lygiais/lygiu, taigi nuo trečio puslapio, pagal dievą, žmogus yra kaip dievas. Pagal toliau surašytą tekstą galima suprasti, kad tarp "dievas" ir "kaip dievas" skirtumas yra tai, kad žmogus mirtingas. Neradau niekur biblijoje tokios vietos, kur dievas sako, kad jis vienintelis, tą sako tik naujajame testamente kažkuris apaštalas. Beje fun fact, paskutinis įsakymas yra ne dešimtas (po dešimto yra dar keli puslapiai paliepimų) ir skamba taip: nevirsi ožiuko mamos piene. Dar vienas mano pastabėjimas yra tai, kad dievas ne sukūrė, o padarė žmogų, smulkmenėlė, bet tarp "sukurti sumuštinį" ir "padaryti sumuštinį" yra šioks toks skirtumas. Faina knygutė, su savotiškais personažais kurią kas kaip nori taip gali interpretuoti, nors tekstas "dieviškas" ir lyg turėtų būti visiems vienodai aiškus. Aš manau, kad jei dievas būtų, tai nereiktų niekam nieko įrodinėt, žmogus gimęs tai žinotų, lygiai taip pat, kaip žino, kad reikia čiulpt papą, kad pavalgytų.
bahuriux 2021-01-16 11:24
Tai tikintieji žino jiems nereikia įrodymų kad dievas yra. O tų knygų autorius neabejotinai yra dievas? Ar vistik žmonės prikūrė pasakų?