Tokių pasekmių niekas nesitikėjo: išjungtas „Flash“ sukėlė didžiulę geležinkelių eismo suirutę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-01-27 14:54
Labai toli žiūrite, jau čia su nuotoliniais mokslais susidurta čia pat vietoje - https://ismaniejirobotai.ugdome.lt/ - vieniem dar veikia (kieno seniai neupdeitinami browseriai, tarkim dar kam su winxp), kitiem reikia eiti ratais kol rasi kaip dar priversti veikti. O mokymo procese numatyta duoti ten kažką žaisti-spręsti mokiniam :) Ir ta "senesnė versija" (jei kam prireiks) yra dar kažkokia pamiršta ištrint paties Adobe "debug" versija...
Talkatif 2021-01-27 16:47
Adobe žestas gan žiaurus.
HardAxe 2021-01-27 17:14
3 metai kaip EoF, ir visiem baisiai netikėta Na galėjo uždėt kokį warning overlay savaitei prieš tai. bet kol neišjungi dalis vartotojų nekreips dėmesio į jokius perspėjimus. Lygiai tas pats kaip su python`o 2 versija.
Stebėtojas 2021-01-27 18:20
Tu dar ir dabar gali Python'o 2 versiją parsisiųsti ir be problemų naudoti, tiesiog nebebus atnaujinamas. Čia, jei gerai supratau, programiškai išjungė veikimą. Tik ups ir nebeveikia flashas.
kestutisz 2021-01-27 18:36
Browseriai, ne pats Adobe. Tai yra Adobe irgi išmetė iš parsisiuntimų, liko tik ten debug versija kai jau visai ragas. Na, bet paprastai vartotojui tai turėtų būti dzin, čia developerių galvos skausmas atnaujinti savo projektus. Tik neretai tie projektai seni kaip pasaulis ir visų pamiršti kažkaip veikia. O ten dėl to saugumo nesaugomo galėjo ir browserių developeriai pasistengti - sukurti kažkokius sandboxus kur veiktų tik ta animacija ir negalėtų prieiti niekur. Bet irgi gi dzin.
conjurer 2021-01-28 14:46
Na sunku su python lyginti. Be to gali turėt paraleliai "python2" ir "python3", ir nusirodyt "python" symlinką į kurį nori. Beje nesinaudoju flashu, jau nežinau kiek laiko. Praktiškai nuo tada kai youtube pradėjo viską konvertuoti į VP9. O dėl kinų geležinkėlio, jei turi projektą, kuris laikosi ant 10 metų mirusios technologijos, tai tiesiog išjungi naršyklės automatinius atnaujinimus, ir jei įmanoma atjungi internetą tai sistemai. Dar labai užknisa kai kurie naršykliniai sprendimai su JAVA ar activeX. Jei kas turėjo reikalų su pigiomis IP kameromis, aš suprantu jūsų kančią.