Norite sulieknėti? Darykite tą per miegus: 5 moksliškai įrodyti būdai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-01-29 12:19
Labai geri patarimai išskyrus šitą. Aš nežinau geresnių migdomūjų, jei vistiek neima miegas tai reiškia šitų vaistų dozė per maža Perdozuoti, ar piktnaudžaiuti pastoviai irgi negalima. Ypač įvertinus saikingą kokybiško alkoholio retsykiais pavartojimą, mažina kraujagyslių ligų tikimybę, gerina širdies darbą ir yra geras antidepresantas. Šiaip visada miegu kaip kirvis be jokių vaistų (įskaitant ir šituos iš 5 punkto) išsijunges nieko nesapnuoju beveik niekada ir išsimiegu normaliai.
vardasas 2021-01-29 19:41
pavydas net sueme,vienas is t.lt faktu tai jog aktyvus smegenu darbas sunaudoja daugiausiai energijos. sunkiai dirbu tai sapnuoju, nedirbu sapnuoju, galvoju sapnuoju, bijau negalvoti nes esu kudas kaip dviratis ir nesapnuodamas galiu vartytis kaip nutukes parsas.
AAA000 2021-01-30 02:21
siaip tie kur daug sapnuoja - jie gyvena is esmes nuolatiniam kuno strese. o labai stresuoti kaip taisykle - labai kudi, nesugeba apkraut ir nuvargint savo smegenu nes diena perkrauna ne savo smegenis mastymu, o savo kuda ir silpna organizma net silpnais fiziniais kruviais. o tada tokiems nakti smegenys ir krecia cirkus su "ryskiais" sapnais. nes tiesiog kudu smegenims diena mastymo veiklos truksta. nakti atsigriebia. stori kaip labiau taisykle maziau juda ir daugiau galvoja. pervargina labiau ne kuna (nes taupo judejima) - o smegenis. mastyt jiem tiesiog maloniau nei judet. jiems maloniau istisai ilsetis ir tinginiaut fiziskai. ir tada pervarge smegenys nesugeba generuot sapnu. iskart pereina i atsistatymo rezima. o buna pastoviai persivalge. ir miega visada "kaip uzmusti" - nes is esmes naktim tik virskina maista ir smegenis regeneruoja ----------- viska manau lemia protiniu ir fiziniu veiklu balansas. ta prasme yra sakykim triju lygiu fizine veikla. didelio intensyvumo - kryptingai fizine (treniravimasis apie tai galvojant ir jaucint is to malonuma). vidutine(subalansuota). ir mazo intensyvimo fizine veikla - tiesiog refleksine (fizinis poilsis ir kazko darymas apie tai daug negalvojant, neisijauciant i kuno signalus). ir yra sakykim triju lygiu protine veikla. didelio intensyvumo - daug abstrakciai mastant, analizuojant, kazka bandant pasiekt mastymu ir patiriant is to malonuma. vidutine(subalansuota). na ir mazo intensyvumo protavimo - tiesiog robotizuotas judesiu atlikimas - smegenis atjungiant. ir va "naturaliai" kudi manau nesugeba tiesiog pasiekt intensyvaus lygio protavimo, o fizine veikla intensyvaus lygio pasiekia be jokio vargo. nuo sustojimo ir mastymo jiem tiesiog iskart skauda galva . jie fiziskai nesugeba pasyviai ilsetis. o "naturaliai" stori atvirksciai, nesugeba pasiekt didelio intensyvumo fizines veiklos. fizines pastangos iskart kelia jiems diskomforta - nes nuima maistines medziagas nuo smegenu. ir smegenys ijungia stresa nors siektiek pajudejus nors mastyt intensyviai jiems jokiu problemu ner... va ir storeja nuo nejudejimo. --------- taip pat "subalansuota" - nereiskia produktyvumo. jei ir mastymas neisvystytas ir kunas fiziskai silpnas - tai balansa galima pasiekt nesudetingomis pastangomis. bet jei kunas fiziskai labai isvystytas - protavimo galimybes pakelt iki tokio lygio - kad butu subalansuota - gali but neimanoma. - ir bus kazkokia agresyvi bezdzione... arba jei mastymas labai isvystytas - tai kuna fiziskai suformuot iki tpakankamo balanso irgi gali but labai sudetinga. labai intensyvios kuno treniravimosi pastangos reikalaus protavimo veiklos apkarpymo - kas irgi sunkiai pateisinama logiskai... --------- cia kur siulo ilgiau miegot saltyje ir taip lengvai "sudegint riebalus" - nu tai manau bus tada storiems prabudimai nakti ir saldytuvu nusiaubimas
bahuriux 2021-01-30 09:17
AAA000 jooo, pavarei kaip pats Zigmundas ko gero taip ir yra. Galiu mastyti ir analizuoti duomenis, kažką kurt ir tobulint prasukinėt simuliacijas 24 val per parą, arba kitaip sąkant kol esu išsimiegojes ir jaučiuosi pailsėjes. Bet fiziškai dirbt užknisa. Dėl šaldytuvo nusiaubimo, nu nėra taip baisiai, tik maiste ir gėrimuose esantis cukrus kartu su kitais angliavandeniais labai į lašimius pereina staigiai, o atsikratyti sunku. Manau vistsek reiks pradėt sportuoti, kad prisikočiot raumenų, kad tos kalorijos turėtu kur degti stipriau.