Britanijoje COVID-19 neigėjas ir sąmokslo teorijų šalininkas mirė nuo koronaviruso: sąmokslo teoretikai laikosi savo  (7)

COVID-19 neigėjas ir sąmokslo teorijų šalininkas atsisakė dėvėti apsauginę kaukę ir mirė praėjus dienai po teigiamo koronavirusinės infekcijos testo rezultato, skelbia Dailymail.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

46 metų Gary Matthews prieš teigiamą testo rezultatą sirgo beveik savaitę. Jis mirė kitą rytą, teigia portalas Guardian.

Vyras reguliariai sportavo, tačiau sirgo astma. Jo šeima teigė, kad vyras netikėjo, jog COVID-19 yra realus, ir nesilaikė vyriausybės nustatytų karantino reikalavimų, įskaitant ir apsauginės kaukės dėvėjimą bei socialinę distanciją.

Sąmokslo teoretikai tvirtina, kad P. Matthewsas galėjo nusižudyti, ir susivienijo teorijos, kad jį „nužudė“ valstybė, praneša „Guardian“. Tačiau autopsija neįvyko.

Didžiojoje Britanijoje nuo COVID-19 mirė daugiau nei 100 tūkst. žmonių. Mokslininkai tvirtina, kad aukas būtų buvę galima sumažinti, jei vyriausybė anksčiau pandemijos metu būtų ėmusis griežtesnių veiksmų.

G. Matthewso pusbrolis Tristanas Copelandas sakė, kad prašė jo dėvėti apsauginę kaukę ir laikytis socialinės distancijos.

„Jis ir jo draugai buvo įsitikinę, kad turi nebūti namuose, susitikti su žmonėmis ir įrodyti, kad netiki vyriausybe“, – sakė Tristanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(33)
(6)
(27)

Komentarai (7)