Ne visada lašišą valgyti sveika: viena rūšis didina vėžio tikimybę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2021-02-10 10:08
Taip, nes dar daug žuvies pagaunama natūraliuose vandens telkiniuose (užaugusi natūraliomis sąlygomis). O su mėsa visiškai kita situacija - retas galvijas laksto po pievą ir minta tik žole. Dauguma nušerti grūdais, kukurūzais ir kitais ant pesticidų išaugintais pašarais.
nzn 2021-02-11 13:50
Žinau faktiškai viską apie visą Lietuvoje auginamą, ir viską apie importuojamas žuvis, taip pat apie parduodamą. Sveikiausia yra būtent europoje dirbtinuose telkiniuose ar "fermose" užaugintos žuvys, nepriklausomai kokie ten vieši išvedžiojimai yra apie auginimo blogybes. Viskas kas yra atviruose vandenyse pagaunama yra žymiai nuodingiau.