„SpaceX“ žengia dar toliau: teiks „Starlink“ telefoninių pokalbių paslaugą ir pasiūlys neregėtai pigų interneto planą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-02-11 17:33
5 doleriai už VOIP? O jei aš turiu savo VOIP tiekėją? Bet atmetus antenos kainą, 10 dolerių per mėnesį, jei duomenų kiekis neribotas, skamba visai gerai.
AAA000 2021-02-11 21:16
jei nesiojamas palydovinis telefonas ir neriboti pokalbiai uz 5$/men net ir su siokiu tokiu balso uzlaikymu, isankstinio apmokejimo anoniminiai planai cia butu manau isgraibstyta masiskai.
conjurer 2021-02-11 23:49
Abejoju dėl telefono. Turbūt reikės tos pačios antenos, tik čia kalbama kad musklink dar bus ir VOIP tiekėjas. O VOIP gali paduoti per wireless ar lan, tad reikės viso antenos komplekto, ir išmanaus telefono, arba tos minėtos stotelės. Beje kyla klausimų. VOIP vėlinimas neturi didelės įtakos, bet vėlinimo šokinėjimai turi. Dėl pačio palydovų judėjimo, ir nuolatinio roamingo vėlinimas gali būti nestabilus.
vanduo4 2021-02-12 05:23
- Va ir ryškėja kas galėjo būti suinteresuoti 5G sąmokslo teorijų skleidimu, kad sulėtinti 5G ryšio plėtrą ir palikti erdvės Star link monopoliui. - Įsivaizduok, jeigu Star link nukonkuruos enžeminius ryšio tiekėjius, JAV turės priėjimą prie visos pasaulio informacijos realiu laiku. Tereikės galingų algoritmų, kad reikalingą informaciją išfiltuoti.
conjurer 2021-02-12 09:39
Visi išmanieji telefonai yra su amerikonišku softu. Tas softas yra teikiamas kompanijų kurios priklauso PRISM projektui (kur valstybė turi tiesioginę prieigą prie naudotojų duomenų). Taip pat visi komputeriai su windows 10 ir macOS. Manau jau jie turi stiprų monopolį tame. Aišku starlink prie to prisidėtų kažkiek, bet ne taip masiškai. Pvz lietuvoje TEO suteikia daug geresnius greičius, už mažesnę kainą, ir nežinau kokio senumo turi būti paslauga, kad mokėtum 80 eurų per mėnesį už internetą. Ir gal šitą teorija apie 5G turi šiek tiek prasmės, Starlink yra prasta alternatyva, nes šiam internetui reikia stacionarios antenos, ir berods ji turi būti pastatyta ant lygaus paviršiaus. Taigi ne tik kad nemobilus internetas (nebent pikapo bagažinėje įsirengei anteną), bet ir montuoti ant daugiabučio sienos nepavyktų.
sub 2021-02-12 12:19
Supratau ką norėjai pasakyti apie TEO, bet kad nėra jokio TEO jei pamiršote, dabar yra TELIA ir ten tikrai ne geriausios kainos rinkoje.
immortallt 2021-02-12 13:21
sub, dėl kainų, žinok kaip kada... 0,5€ skirtumas - tikrai ne priežastis keisti tiekėją. Taip pat 80€ už internetą laisvai mokėti gali verslas, juos vis dar stipriai diskriminuoja.