Išskirtinis Harvardo astrofiziko Avi Loeb interviu: tai visgi, ar galėtų „Oumuamua“ būti ateivių technologija ir jei nežemiška civilizacija su mumis susisiektų dabar - kodėl žmonijai tai atneštų dramatiškų pasekmių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2021-02-14 13:26
Čia yra labai geras interviu su juo: https://www.youtube.com/watch?v=plcc6E- ... LexFridman
gytis13 2021-02-15 10:31
Abejoju kad tas ateivių atsiųstas objektas būtų toks primityvus. Tarpžvaigždinei kelionei reikia ko nors gudresnio, pvz, lekiančio bent 1000km/s, tada jau būtų įtartina kad tai ateivių darbeliai. Nuskristi ir geriau apžiūrėti tą objektą žmonija kol kas negali, tai ir belieka pasakėles kurti. Aplamai jeigu ateiviai atskris į Žemė tai greičiausiai jų technologijos bus tokios kur mes net neišsivaizduojame.Nes visko ką išsivaizduojame neužtenka tarpžvaigždinei kelionei
Dannas3 2021-02-15 11:10
Praejo jis po daugybe podcastu pries knygos isleidima. Buvo ir pas Joe Rogana. Nors ir su daug kuo sutinku su juo, kad pvz mokslas turi but labiau open minded, bei kad si ateiviu klausima kabina gerbiamas astrofizikas, i ne koks nors eilinis konspiracinis marazmatikas. Bet siuo konkreciu atveju, jo hipoteze gana silpna. " cool worlds" youtubes kanale yra labiau paanalizuoti jo teiginiai. Visgi reiks bandyt paklausyt jo knygos, nes kiek su juo praklauses podcastu, jis kalba labai idomiai.
Grybautojas 2021-02-15 15:16
Šitas straipsnis ir paliesta kitų sivilizacijų tema priminė laimėtus šią savaitę 13 milijonų loterijoje. Nors skirtingi masteliai, bet lygiagrečios temos. Ar kas iš psihologų bandė nagrinėti?