Jokio badavimo, sotumo jausmas ir teigiami rezultatai: 10 produktų, kurie padės tirpdyti kilogramus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-03-05 13:14
Vėjus rašot. Pistacijos. 657kcal/100g Žemės riešutai: 595kcal/100g Migdolai: 575 kcal /100g cituojant straipsnį: "Pistacijos yra riešutai, kuriuose mažiausiai kalorijų ir riebalų. Tai reiškia, kad galėsite jų suvalgyti daugiau. Pavyzdžiui, 48 pistacijose yra tiek kalorijų, kiek 28 žemės riešutuose arba 22 migdoluose." P.s. Jei riešutus matuojant vienetais, tai gal su kedrais palyginti reikia?
mindaugas.vaitiekūnas 2021-03-05 15:26
Rekomenduočiau pasižiūrėti filmą the magic pill (2017). Nežinau kiek jame tiesos, bet radau info, kad tas daktaras iš tiesų egzistuoja, jis iš tiesų buvo apkaltintas (kaip kad parodyta filme) ir buvo išteisintas (kaip kad parodyta filme). O aš ir pats sau užduodu tuos pačius klausimus (nors neturiu problemų su antsvoriu): kaip mes turėdami visus tuos sprendimus nesugebame išspręsti tų problemų, o tik dar labiau jas pagilinti? Reiškiasi kažkurioje grandinės dalyje slypi melas, prisidengęs "moksline tiesa" P.S. torrent.ai ar LM rasite pilną filmą su LT įgarsinimu. https://www.youtube.com/watch?v=61GitUC_678
conjurer 2021-03-05 15:45
Keista kad nepaminėti grikiai, mano bendradarbei jie padėjo tapti panašia į anoreksikę. Ji sugalvojo valgyti tik grikius, ir nesugebėdavo dienos normos suvalgyti, nes jie pradėdavo ją pykinti. Per kelis mėnesius dėl pastovaus kalorijų deficito suplonėjo.
HardAxe 2021-03-05 16:19
pirmadienis, šuo pribėga prie bliudo: o grikiai! valio!!! antradienis: o grikai treciadienis: grikiai... ketvirtadienis:m m grikiai penktadienis: grikiai, grikiai fu, kiek galima... šestadienį sekmadienį šeimininkai buvo sodyboj, šuo negavo esti. pirmadienis: o grikiai!!! Jeigu valgysi vien grikius, tai valgysi iš bado, ne iš poreikio ėsti/skanauti/užkandžiauti. Riebalai gal ir kaloringi, bet nuo jų atsiranda sotumas ir išbūna kurį laiką. O angliavandeniai kaip smulkios pliauskelės į židinį. Labai pasijaučia vakare, galiu suvalgyti kokią salotą, sūrio ar obuolį,- viskas ok. Bet jeigu paimu sumuštinį, būtinai prireikia susitepti dar vieną.