„Sharp Eyes“ programa galutinai panaikins privatumą Kinijoje? Kai kurie miestai šioms stebėjimo programoms išleidžia milžiniškas pinigų sumas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2021-03-09 07:59
Kol Europos politikams tai kelia nerimą ir dėl ko atsiranda jų skrandžiuose opos, Kinijos gyventojai iš savo asmeninių lėšų perka stebėjimo kameras ir prisideda prie sistemos plėtros. Ar ne juokinga? O gal graudu? Čia parašyta taip, kad Europiečiams labai rūpį Kinijos piliečiai. Bet pervertus į kita puse, Europiečiai įsivaizduoja esantys dievai ir nori visus priverst gyventi pagal Europos taisykles. Kitaip, sakant, Europa tampa diktatoriumi kuris likusiam pasauliui nori diktuoti savo taisykles, o jei likęs pasaulis nenori jomis vadovautis, tai jis vis tiek bus "išgelbėtas" artai ekonominėmis priemonėmis ar tai ginklu. Aš tai pačia sistema laikau labai geru dalyku. Bet kaip ir visa kita, jos gėris priklauso nuo to kas ir kaip ją naudoja. Policija naudodama ginklą tave gali apginti, bet nusikaltėlis naudodamas ginklą gali tave nušauti. Tai ginklas yra gerai ar blogai? Jei, blogai tai kodėl jo neatsisako visų valstybių armijos Tas pats ir su šita sistema. Kažkur vaizdo registratoriai mašinose yra uždrausti, o kai kur ne ir galima juos naudoti kaip įrodymus ginčuose ar teismuose. Tas pats ir su šita sistema.
kestutisz 2021-03-09 10:12
"Nerimą kelia tai, kad visi Kinijos gyventojai..." Nebekelia jokio nerimo. Mes jau gyvename idiotiškame karantine beveik 3 mėn - ilgiau nei Wuhan'e (ten buvo 2 mėn, 2 sav ir 2 dienas) todėl nerimo dėl kažko ten Kinijoje niekas nebekelia. Klausimas tik kad tai ir pas mus bus norma.