Vyrų siaubas, moterų išsigelbėjimas – vazektomija: kam ji naudinga ir kas po jos gailisi?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-03-30 09:48
Matyt kiekvienas žinom tą jausmą kai šalia antros puselės pabuvus konkolai persipildo ir ima skaudėti lyg plytą uždėjus. O po šios procedūros kaip suprantu vamzdis "užbetonuojamas" ir iššauti negalės
mindaugas.vaitiekūnas 2021-03-30 10:19
Aš tokių atvejų iš "jaunystės" prisimenu, kai merga lenda laižytis, glebesčiuotis, bet galiausiai laužosi ir neduoda. Nors prie tų glesbesčiavimų gali praleisti ir kelias valandas. Ir tipo žiauriai fun praleido laiką, kitą kartą pakartosim Kad jos žinotų kokius skausmus vyrui tenka dėl to iškęsti. Ten kaip 10 spyrių į kiaušus. Būdavo, kad namo vos pareinu ant kiek skauda Tai po tokių "pasižaidimų" natūraliai pradeda formuotis žmogui antipatija. Jos gal ten įsivaizduoja, kad dovanoja stebuklus su tais pasimeilinimais, bet realiai vyras kai "meilinasi", tai turi tai daryti iki galo! O tada vėl būti strong* and angry**, o ne kažkokiu katinuku * ** tik išsireiškiu taip, bet manau supratot apie ką
Niemand 2021-03-30 10:42
Šaudymo turinys 99 proc. gaminasi prostatoje, o ne kiaušiniuose, todėl šaudai kaip šaudęs, niekas nepasikeičia. Jei tikrai ima skaudėti (labai retas atvejis), labai rekomenduotinas vizitas pas urologą, greičiausiai yra kažkokių patalogijų arba pasigavai dovanėlę. Kaip pasidaręs prieš kažkur 10 metų, galiu patvirtinti, kad absoliučiai niekas nepasikeičia, tiesiog spermoje nebūna spermatozoidų. (kas gali būti nustatoma tik laboratoriniais tyrimais) Žinoma, čia tik tuo atveju, jei tikrai ne(be)nori turėti vaikų. Atstatymas švelniai tariant problemiškas, o po 3-5 negrįžtamas dėl išsivystančios autoimuninės reakcijos (sveikatai nekenkia, tiesiog organizmas įpranta nebeleisti spermatozoidams vystytis).
ZeroFM 2021-03-30 11:43
Savaite gal buvau neatlikes profilaktikos, susitikau su mergina, bučiniai lia lia lia kaip kolega aukščiau rašė, vežu atgal namo į kitą miestą ir jaučiu kad kiaušus lyg su replėm kas spaustų. Valanda pirmyn/atgal, kaip kokia nėsčia moteris užlipu į 4-ą aukšta ir checkinu what the hell is wrong there. Prinokę o vos spustelėjus ouch! Pažiūrėjau ką reikia, profilaktiką padariau ir kaip mat atleido visus nepageidaujamus pojūčius . O tai kol kiaušai prinoksta jei ten niekas nesigamina?
Niemand 2021-03-30 12:09
Gaminasi daug kas, pagrinde hormonai, bet jei skauda, reiktų kreiptis pas gydytojus, daug kas gali būti blogai. Greičiausiai nieko kritiško, bet jei yra kokie kraujotakos sutrikimai taip vieną dieną gali ir teta impotencija pasibelsti Paskirs ultragarsą ar kontrastinį MRI, pažiūrės ar ko su kraujagyslėm nėra negero.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-03-30 12:24
, neapsikrauk, tas skausmas yra normalus reiškinys. Ne iš vieno vyro girdėjęs tą pačią istoriją. Tik aš galvoju, kad tie, kurie sako, kad jiems to nebūna, tai spėju kad tiesiog nesusijaudina tiek nuo tų "pasimeilinimų", ko pasekoje nėra ir priežasties, dėl kurios turėtų skaudėti. Čia turbūt jau nuo organizmo, nuo hormonų priklauso.