Kas tas placebas: paprasta cukraus tabletė ar kažkas daugiau? (Konkursinis straipsnis)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2021-04-01 22:01
Pasąmonė yra galingas įrankis. Karts nuo karto vis atsiverčiu kokią saviugdos knygą, tai kone kiekvienoj vienaip ar kitaip yra aprašoma ta pati tema - savitaigos galia. Ir kiek vėliau jau priėjau tokios nuomonės, kad religija būtent taip ir veikia - per savitaigą. Arba dar kitaip sakant - per begalinį tikėjimą. Gi anksčiau visokie išminčiai ar šamanai ir ligas gydydavo melsdami dievų malonės Manau iš dalies tai tikrai veikė, t.y. padėdavo kūnui sveikti greičiau, kai tas pacientas būtent tuo ir tikėdavo - kad pasveisk su dievų pagalba. Tuos dalykus (tikėjimo galią) galit asmeniškai ir ant savęs patirinėti - nieko nekainuoja Ir čia kalbu nebūtinai apie ligą - įtikinėkite save ten, kur manote, kad reikia (paprastai tai yra dalykai, dėl kurių jaudinatės, pergyvenate, bijote...). Ir galbūt liksite nustebę, kaip jūsų kūnas ar pasąmonė, ar kad ir kaip tai pavadinsi, pakiš jums sprendimą.
Broniusg 2021-04-02 19:16
Atsiprašau, ne į temą, bet... neturėjau kur paklausti. Kodėl neturiu galimybės komentuoti straipsnių prie kurių dar nėra komentaro? Ar iš vis komentavimo galimybė panaikinta?
conjurer 2021-04-03 12:22
headerį. Tad atkrenta mano teorija, nes cache sistema vis dar nepataiko. Kaip alternatyva, gali susirasti tą temą forume, arba kaip siūlė kiti, pasinaudoti mobilia versija.