Ar būtų įmanoma išgyventi kritimą į juodąją skylę? Hawkingo įžvalgos ir atsakymas, priversiantis nustebti (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-07-05 17:26
Mežinau kaip, o svarbiausiai kiek ilgai pavyktu gyventi anapus BH įvykių horizonto kur laikas sustoja, arba net teka atgal lyginant su likusia visata. Bet kuriuo atveju išgyventi pavyktu sekundės dalis (dėl reliatyvuvo time dialation laikrodis nespėtu jums parodyti net sekančios sekundės iki kol ateitu visatos gyvavimo pabaiga), ta prasme iki kol ta BH virstu nauju BB dėl to, kad ji taptu WH (white hole), arba viskas susitrauktu iki singuliariojo taško kaip buvo BB pradžioj jei ten laikas teka atgal. O visata mirs vienokiu ar kitokiu būdu big rip, arba big cruch, kartu su visom joje esančiom BH. Vienas šancas pirma tektu kažkaip įvaldyti laiko dimensiją, kad ja būtu galima keliauti į bet kurią pusę, bet kokiu norimu greičiu ir labai lengvai, o tada tik bandyti išgyventi už įvykių horizonto. Tokias galias turinti civilizacija mums atrodytu kaip dievai ir jie jau gyventu ne kaip mes 3+0,5D, o 5D ta 5 dimensija jiems jau būtu visi įmanomi multivisatos scenarijai, palei pageidavimą iki menkiasio skirtumo. Turint tokias galias jiems nelabai būtu prasmės gyventi už BH įvykių horizonto, jie būtu paskutinio levelio civilizacija kuri jau manipuliuotu visom multivisatom. Bet mūsų levelio, ar truputi pažangesnė civilizacija gali pastatyti daisono veidrodį aplink BH įvykių horizontą ir naudoti fotonų įgreitinimą kaip "free energy" iš tobuliausio visatoj materijos konverterio į energiją, ta prasme BH. https://www.youtube.com/watch?v=ulCdoCfw-bY&t=267s
Dannas3 2021-07-06 09:14
Tai panašiai ir teigia mokslininkai kad laikas susikeičia vietom su erdve juodojoj skylėje. T.y. laikas tampa trimatis, o erdvė teka tik viena kryptimi.
vanduo4 2021-07-06 22:11
Svarbiausia yra tikėti tuo ką sakai, tai ir kiekviena nesamonė atrodys kaip mokslinis dialogas. - Bet nusileidus ant žemės ir naudojant jau žinomus gamtos dėsnius, Bet va kai mokykloje nuo mažens pradedama mokyti lyties suvokimo subtilybių, tėveliai tuoj šoka riboti vaikams tokią informaciją. Tipo praktiniai dalykai - amoralu, bet kai vaikas užauga moksliniu debilu - tai jau gerai.